Anbefalinger

Kübra & Onur
 • Kübra & Onur

 • Bryllup
Hej Zafar!
 
Jeg vil først og fremmest sige, vi er yderst TILFREDSE med vores billeder, og alle som har set dem har kun givet dig komplimenter! 😊 Tusind tusind tak, for nogle fantastiske stunder fra vores vigtigste dage, og sidst men ikke mindst selvfølgelig for den tålmodighed du har haft!
 
Du en rigtig smilende og imødekommende person, hvilket motiverer een ekstremt til at være på samme måde! 😊 Du får det bedste ud af det bedste, det skal du fandeme have ros for!
 
Vi har været så taknemlige og glade for at have valgt dig, det har nok været det bedste valg vi har taget under vores stresset forløb! 😊
 
Mvh, Onur og Kübra Aktas
Michella
 • Michella

 • Portrætter

Zafar har taget de smukkeste portrætbilleder af mig, og jeg vil til hver en tid give ham mine varmeste anbefalinger. Der har været en fantastisk kontakt igennem hele processen. Både inden, under og efter fotosessionen. Jeg har hele tiden følt mig grundigt vejledt, og fotosessionen var en utrolig sjov oplevelse! Der var en dejlig stemning, og man er ikke i tvivl om, at man er trygge i hænder.

Jeg havde meget svært ved at vælge mellem billederne, da der var så mange gode. Efterbehandlingen er rigtig flot og meget naturlig. Mine billeder blev lige i øjet og præcis, som jeg havde ønsket mig!

– Michella

Julie & Magnus
 • Julie & Magnus

 • Bryllup

At vælge Zafar som fotograf til vores bryllup, var en af de bedste beslutninger vi tog!

Vi Fandt Zafar udelukkende via hans hjemmeside og valgte at tage kontakt med ham, fordi vi synes godt om hans billeder. Efter et par møder inden brylluppet var alt aftalt og vi var glade og forventningsfulde ved tanken om, at han skulle være vores fotograf.

Vi må sige at alle vores forventninger blev indfriet!

Zafar’s engagement på dagen og hans evne til at være på det rette sted på det rette tidspunkt var mildest talt imponerende. Vi fik alle de billeder vi havde kunne håbe på og fra vores gæster fik vi kun positive tilbagemeldinger – de var lige så imponerede, som vi var!

Vi kan derfor kun på det varmeste anbefale Zafar!

Sinem & Serdar
 • Sinem & Serdar

 • Bryllup

Kære Zafar,
Først og fremmest vil vi sige 1000 tak fordi du var med til, at gøre vores dag til noget helt specielt og 1000 tak for en fantastisk oplevelse. Du har gjort et fantastisk stykke arbejde og vi vil anbefale andre til at booke dig så de får mulighed for, at arbejde med en super dygtig fotograf.

Billederne er vidunderlige hver og en, og du er super professionel!

Hilsen Sinem & Serdar

 

Anna & Kenn
 • Anna & Kenn

 • Bryllup

Kære Zafar,
Mange tak for billederne. Dem er vi meget tilfredse med og glade for. Også tak for oplevelsen på dagen. Trods vores utålmodighed og ønske om at komme tilbage til festen i en fart, har du formået at få taget rigtig mange gode billeder, hvor omgivelser og lys er imponerende på billederne. Vi vil til hver en tid anbefale dig – både for dit produkt og for din måde at være på. Men du skulle måske overveje at tage en højere pris for dit arbejde – det kan du sagtens være bekendt.

De bedste hilsner fra Anna og Kenn.

Esra & Ugur
 • Esra & Ugur

 • Bryllup

Kære Zafar,
Vi ved simpelthen ikke hvor vi skal starte fra! Vi har først nu fået tid til at gennemse alle billeder i alle detaljer, så vi undskylder for den sene tilbagemelding. Nå det så er sagt, vil vi takke dig for den store indsats du har gjort fra dag et af. Vi må tilstå at, vi ikke helt var sikker på om vi havde taget det bedste valg, da vi havde haft en skuffende oplevelse med vores forrige fotograf til forlovelsesfesten. Men du fik virkelig vores tillid og gjorde dit arbejde enestående. Du forstod hvad vi ønskede som kunde, og samtidig satte dit eget præg som fuldendte alle vores ønsker. I hvert billede er der et anderledes humør og stemning, så godt!

Derudover skal det lige noteres, at du arbejder helt vildt hurtigt. Det ses især der hvor vi havde danset “pigerne mod drengene”, hvor du har fanget øjeblikke både fra drengenes side og pigernes side. Step by step, som bare er super fedt!
Efter et super bryllup er det så dejligt at se tilbage til den aften, på super gode billeder. Tusinde tak for alt og især dit gode humør 🙂

Og velkommen til vores familie også, da vi fremover kun kender til dig som “familiens fotograf” :)))) Og, nu ikke glemme os. Du er velkommen til en kop kaffe så vi evt. også kunne sludre 🙂

De bedste og kærligste hilsner herfra.
Esra & Ugur Danismaz.

Samavia Ahmad
 • Samavia Ahmad

 • Portrætter

Zafar Iqbal er en af de fotografer som er meget detaljeorienteret og perfektionist på en rigtig behagelig og samarbejdsvillig måde. Han lægger god til forberedelse og er åben for nye alternative ideer. Han er god til planlægning og overholde aftaler. Når han fotograferer er han meget god til at give instrukser og er meget tålmodig hvis der kommer småting i vejen, han tænker ikke kun på resultatet men også processen, gennem linsen ser han ikke dig som et objekt men som et smukt begavet menneske. Man er meget rolig og tryg i hans nærvær da han er meget professionel i sit arbejde med en kombination af god humor og seriøsitet giver han en den bedste photoshoot oplevelse.

Mvh,
Samavia Ahmad

Sanna & Sol
 • Sanna & Sol

 • Bryllup

Zafar was our wedding photographer in September this year, he produced the most incredible photos and just helped to complete the most amazing day of our lives. Before the ceremony, he took us to a beautiful park in Copenhagen, where we had our own private photo shoot. The setting was so perfect and he did a fantastic job of instructing us to pose for the ideal photo, displaying all sorts of lighting techniques and had such attention to detail. He was patient and didn’t stop smiling, and showed so much enthusiasm throughout the whole day, especially with lots of our families all wanting in on the photos. We both felt he wanted to be there to create out perfect photo album for our special day, and that’s what he did. We’d both highly recommend him.

Sanna & Sol

Meryem & Muhammed
 • Meryem & Muhammed

 • Bryllup

Vi siger tusinde tusinde TUSINDE tak for billeder, hold op hvor er de bare flotte!! Vi har kigget dem igennem flere gange og vi bliver slet ikke trætte af dem. Endnu engang tak for de flotte billeder, vi er super glade for dem og endnu gladere for at have valgt dig!!

Vh Meryem Kayhan

Fatih & Canan
 • Fatih & Canan

 • Frieri

Hej Zafar,

Jeg vil gerne fortælle dig hvor taknemlig jeg er for at du gjorde mit frieri i lufthavnen perfekt! Det en dag hverken Canan eller jeg nogensinde vil glemme og du formåede at fange de smukke øjeblikke af det så vi nu har noget at kigge tilbage på. Tak for nogle utrolige flotte billeder  Zafar 🙂

Hilsen Canan og Fatih 🙂

Bettina
 • Bettina Stuhr Lindskow

 • Portrætter

Står du og mangler et par portrætbilleder af dig selv? Så vil jeg helt klart anbefale dig at få dem taget af Zafar Iqbal. Han er virkelig dygtig og behagelig at arbejde med. Zafar er god til at guide dig i, hvordan du kan stå på billederne, og har du selv et par foreslag til poseringer, udtryk eller lys, så er han også åben overfor at prøve dine ideer af. Stemningen til fotograferingen var meget venskabelig og hyggelig og du kan slappe fuldstændig af i Zafars selskab.

– Bettina Stuhr Lindskow

Alexander & Malene
 • Alexander & Malene

 • Bryllup

Zafar var den bedste bryllupsfotograf vi kunne have ønsket os.

Lige fra første kontakt var han super hurtig til at svare på mails, og arrangerede to møder hvor vi tog os god tid til at lære hinanden at kende, så vi var helt trygge på dagen. På vores bryllupsdag mærkede vi næsten ikke at han var der, men nød dagen i fulde drag. Til location-fotograferingen var Zafar super god til at guide os, og vi havde det sjovt imens.

Da vi fik billederne var vi lykkelige – billederne tog os med tilbage til vores bryllupsdag, og vi var overrasket over hvor mange billeder der var og hvor flotte de var, samt at det hele var lykkedes uden at vi næsten havde lagt mærke til at Zafar var der.

Bedste beslutning at købe heldagsfotografering, og vil klart anbefale Zafar til alle andre brudepar.

Kh Malene & Alexander

Jonas
 • Jonas

 • Børne & Familieportrætter

Jeg havde helt klart en forventning om at Zafar ville fange bedre billeder af mine børn end jeg selv kunne; men han har fanget deres sjæl på den smukkeste realistiske måde, så det er deres personlighed og afslappede holdning der stråler ud i de billeder vi har valgt. Han tog sig tid til at de slappede af og var sig selv, og var tålmodigheden selv.

Vi er meget glade for billederne, og selvom det er første er det absolut ikke sidste gang vi skal have taget familiebilleder af Zafar.

Zafar er en energisk og professionel fotograf som tålmodigt og jovialt venter på de bedste billeder.

Mvh
Margrethe

Michelle & Co.
 • Michelle & Co.

 • Børne & Familieportrætter

Vi var rigtig glade for, at komme hos dig. Vi var meget spændte, for vi havde ikke været til fotograf før, og vidste ikke hvad vi kunne forvente. Og hvis jeg skal være helt ærlig, så troede vi heller ikke, at billederne kunne blive SÅ meget bedre, end dem vi selv kunne tage.

Men det kunne de. Vi var meget overrasket over, at du kunne få så gode og skarpe billeder der viser, at du kan fange dét sekund der er værd at fange. Vi synes, at billederne er meget forskellige, og det er en kæmpe styrke, for det viser vores datter i flere situationer og flere sider af hende. Vi er meget tilfredse med resultatet. Det eneste problem vi havde var, at vi havde svært ved at udvælge de endelige billeder, fordi der var så mange forskellige og gode 🙂

Med venlig hilsen,
Michelle

Fatos & Murat
 • Fatos & Murat

 • Bryllup

Zafar har varit väldigt engagerad sedan första minuten. Han har skapat tid och verkligen gjort sitt yttersta för att allting ska bli så bra som möjligt. Vilket det fina resultatet också visar. Vi är glada att vi valde Zafar och tackar ännu en gång för alla de fantastiska, oförglömliga bilderna.

Fatos & Murat

Morten Henkcel
 • Morten Henkcel

 • Familiearrangement

Zafar var hurtig til at få aftalen i hus og fulgte op med flere samtaler op til selve eventen – så vi fik aftalt det præcise forløb. Zafar havde forberedt sig grundigt på mulighederne på lokationen og vi fik taget nogle rigtig flotte billeder af vores store gruppe. Før, under og efter middagen gik Zafar diskret rundt og tog det ene gode billede efter det andet. Alle billeder blev samlet på smukt og funktionelt web site med alle relevante funktioner. Først og fremmest er vi rigtig glade for billederne og så har samarbejdet været helt perfekt. Zafar får mine bedste anbefalinger.

Mvh
Morten

Line & Jakob
 • Line & Jakob

 • Bryllup

TUSIND TAK for det fantastiske stykke arbejde du har lavet med bryllupsbillederne. En ting er selve bryllupsdagen, hvor du har fået fanget de mest utrolige små, søde og unikke detaljer – det er virkelig kompetent arbejde. Noget andet er den efterbehandling, som du må have brugt utallige dage/aftener på til intet mindre end 500 billeder! Vi ved slet ikke hvordan vi skal takke dig. Vi er ufatteligt glade for dine billeder, som ud over at være et dejligt minde fra dagen, også er et rigtig flot og kunstnerisk arbejde.

Igen, kæmpe stort tak for alle de fantastiske billeder. Det er en uvurderlig gave du har givet os, som vi har glæde af resten af vores liv. Vi værdsætter det, og din gennemført professionelle og flotte indsats utroligt meget.

Mange hilsener
Line og Jakob

Kim & Air
 • Kim & Air

 • Bryllup
Tusind tak for billederne.

De er super gode, vi er meget imponeret over kvaliteten. Samtidig var det en stor fornøjelse at arbejde sammen med dig. Vi følte fra starten at du var meget seriøs omkring opgaven og kun havde det ene mål at lave nogle rigtigt gode billeder til os uanset hvor lang tid det så ville tage. Samtidig var det meget afslappende og behageligt at være sammen med dig.

Stor hilsen,
Air og Kim

Cecilie Rigmor
 • Cecilie Rigmor

 • Konfirmation
Super service og kvalitet i topklasse

Jeg kan stærkt anbefale Zafar som en meget dygtig og kompetent fotograf. Min datter Rigmor på 15 år fik taget nogle fantastiske modelbilleder i studie og vi hyrede ham efterfølgende, til at tage billeder til hendes konfirmation. Zafar er en meget omhyggelig og omgængelig ung mand. Hans underfundige humor skaber god stemning og han har et godt øje for helheden i et motiv. Udvælgelse, efterbehandling af billeder og digital levering var i top kvalitet.

Mvh Stine Dahlfelt

Meilan & Renke
 • Meilan & Renke

 • Bryllup

Zafar has proven him to be a great photographer at our wedding day, not only the picture he has taken are invaluable for us, but also the wonderful experience of having him as the wedding photographer for a whole day company.

We are extremely happy with the photos Zafar has taken – about 70% are candid pictures and 30% are posed pictures, both are very satisfactory. We received the photos a while after the wedding day, but it’s definitely worth waiting for! We especially like the retouch Zafar has given to the pictures – they’ve added a lot of dimensions to the original pictures and made some of them more lively. This also goes for the lightning and coloring he utilized for the pictures. We simply keep receiving the compliments from our friends and families about the pictures!

Besides producing outstanding pictures, Zafar also provides very tailored services for his customers. We got in touch with Zafar prior to the wedding and he has made us a shooting plan that is tailored with our wedding day, which has proven to be very appreciative for us the wedding couple and our guests. Zafar worked extremely hard at the wedding day that almost everyone was amazed by his diligence afterwards. He is a smooth communicator towards all kinds of guests while possessing an incredibly serviced-mind.

Last but not least, we liked the online gallery Zafar provided, this has made sharing photo much easier.

Best Regards,
Renke & Meilan

Ane & Michael
 • Ane & Michael

 • Bryllup

Vi havde søgt længe efter den bedst egnede fotograf til vores bryllup, men dit portfolio gjorde valget nemt for os. Vi havde derfor høje forventninger til resultatet, og disse blev indfriet til fulde. Vi kunne nyde hele dagen igen igennem din linse og både billederne før, under og efter vielsen samt fra festen imponerede os, for lyssætningerne var selvsagt meget forskellige. Du blendede i til festen og fangede os og gæsterne på det rette ben uden at forstyrre samværet. Især skabte du en virkelig god stemning omkring bryllupsfotograferingen og dit engagement var enormt. Vi vil til enhver tid varmt anbefale dig – tak for et virkelig flot stykke arbejde!

Mvh,
Ane og Michael

Francisco & Sandra
 • Fransisco & Sandra

 • Bryllup

Zafar was the photographer at our wedding. First we sent an email and Zafar contacted us quickly. We had a cup of coffee and discussed the day, what package we wanted and which kind of pictures. We felt at ease with him right away. On the wedding day Zafar was great at taking pictures without us feeling “attacked by a paparazzo”. His cheerfulness was great, especially when we had to take group pictures, it was contagious. We were also glad he had a plan B for the photo shoot, because it started to rain. At the photo shoot we felt comfortable as he guided us through it. It’s not something we do every day! Thank you for your professionalism and cheerfulness Zafar!

Francisco & Sandra

Arben & Arbenita
 • Arben & Arbenita

 • Forlovelse

Først og fremmest, hvad angår selve billederne, synes vi at du har taget nogle rigtige flotte billeder i meget høj kvalitet.

Vi er efter festen blevet overrasket over hvordan du har formået at tage nogle så flotte billeder uden at vi selv har været opmærksomme på dette. Altså du har opfanget situationer/”momentet” som det blotte øje ikke altid iagttager. Dette har du formået at gøre, uden at vi eller gæsterne har tillagt dig større betydning eller opmærksomhed. Du har altså ikke været synlig eller på nogen som helst måde et irritationsmoment, da du har taget billeder “fra krogene” og ikke været i centrum, medmindre der har været tale om gruppebilleder.

Du er til at tale med, fleksibel, og jeg er sikker på at du kan begå dig i stort set alle slags sammenkomster og kulturer.

Din service er også i top, da du lytter meget til kundens ønsker, og tager afsæt i dette hvilket er meget positvt. Der er nemlig altid tale om forskellige forventninger og ønsker. Det var især godt med samtalen før festen. Vi er også rigtig glade for billederne er på hjemmesiden, så man altid nemt kan få adgang til dem. OG som en ekstra service, så forsender du både i farve og sort/hvid.

Nogle af gæsterne syntes du var lidt for lang tid om at tage gruppebillederne, og de blev lidt utålmodige.

Ellers har vi kun positive ord overfor dig, og vi er glade for vi fik en så dygtig fotograf med en rigtig god stil, og vil helt sikkert kontakte dig som den første, næste gang der er brug for en fotograf i vores familie eller vennekreds.

Mvh,
Arben og Arbenita

Shamaila & Andreas
 • Shamaila & Andreas

 • Bryllup

Zafar made a really good job. He was never seen, but captured all the precious moments of our wedding. He made people laugh, found awesome angles and brought out the best in all. Our pictures are wonderful, and everytime we look at them we remember the feeling, and enjoy the colours from our amazing wedding. Zafar was patient and thorough.

/Andreas and Shamaila

Valentine & Erol
 • Valentine & Erol

 • Bryllup

Det har været en stor fornøjelse at arbejde med fotograf Zafar Iqbal i forbindelse med vores bryllupsarrangement. Han er professionel til fingerspidserne og man føler sig rolig og tryg foran hans linse. Han har en fantastisk evne til at være alle steder, uden at man lægger mærke til hans tilstedeværelse. Han får taget nogle fantastiske billeder, som virkelig fanger stemningen. Endvidere er han enorm kreativ i sine forslag til gode billeder, og yderst hjælpsom i den efterfølgende billedbehandling. Billederne blev trods billedbehandling meget naturlige, dog forbedrede i farve og kontrast.

Vi giver Zafar vores varmeste anbefaling.

Erol & Valentine

Sidse & Peter
 • Sidse & Peter

 • Bryllup

Vi valgte Zafar efter at have kigget igennem en del forskellige fotografer. Zafar har en flot og professionel portfolio men det er det mindste af det hele. Fra første mail korrespondance var det klart, at Zafar er en fotograf der sætter stor ære i at lave de bedste og flotteste billeder på vores store dag. Han insisterede på at holde et personligt møde med os for at finde ud af hvad det er vi sætter pris på.

Vi havde booket Zafar til en hel dag. Han mødte op før tid og fortsatte meget længere end hvad han blev betalt for. Vi bemærkede ikke Zafar under festen men han var altid lige ved siden af os hvis vi havde behov for det .. helt som det skulle være.

Vi har været yderst tilfredse med de leverede billeder der er af meget høj kvalitet og hele processen har været professionel fra start til slut.

Sidse & Peter