Forretningsbetingelser: Etniske bryllupsrelaterede arrangementer

Følgende forretningsbetingelser gælder ved etnisk bryllupsrelateret dækning:

Disse betingelser og vilkår kan ændres uden varsel. Det vil til enhver tid være de betingelser og vilkår som fremgår på den skriftlige fotoaftale, som vil være gældende for opgaven.

 1. Datoen og aftalen sikres kun når forudbetaling er modtaget og en skriftlig aftale underskrevet. Fotografen forbeholder retten til ikke at ville tage imod booking hvis parret er mere end 1 måned om at betale eller, få den skriftlige aftale plads.
 2. Aftalen kan aflyses senest 8 uger op til datoen for arrangementet og man vil i så fald få den fulde forudbetaling tilbagebetalt. Ved senere aflysning tilbagebetales forudbetaling ikke.
 3. Restbeløb skal være indbetalt senest en uge før arrangementets dato. Der arbejdes ikke på billeder og video før hele beløbet er modtaget.
 4. Billeder behandles ud fra en naturlig stil. Ubehandlede billeder, frasorteret video-klip og billeder fra prøvefotografering leveres ikke.
 5. Parret accepterer, at fotografen ikke laver kritiske aftaler med gæster, feststedets personale og videofolk, da sådanne aftaler sjældent overholdes.
 6. Parret er indforstået med, at der generelt ikke tages hensyn til fotografens arbejde blandt gæster, feststedets personale og videofolk.
 7. På baggrund af punkt 5 og 6 er parret indforstået med, at det ikke kan garanteres at alle detaljer, øjeblikke og personer fanges eller, om billeder ved vigtige højdepunkter bliver gode.
 8. Når parret booker både foto og video antages det altid, at foto er vigtigst medmindre, andet er skriftligt aftalt.
 9. Leveringstid: typisk 4 uger fra arrangementets dato ved digitale billeder. Længere leveringstid vil forekomme hvis der også er bestilt tryksager.
 10. Ved arrangementer som fotografen ikke må bruge og vise billeder/video fra, slettes materialet kort efter levering, fra egne arkiver.
 11. Fotografen ejer til enhver tid ophavsrettighederne jf. ophavsretsloven.
 12. Parret har brugsretten til frit, at kunne bruge og printe billeder i private sammenhæng.
  • Parrets brugsret er ikke tidsbegrænset.
  • Billeder må ikke bruges eller videregives i kommercielle sammenhæng (billeder må f.eks. ikke gives til make-up artist osv.)
 13. Hvis fotografen bliver forhindret, f.eks. ifm. sygdom og ulykke, vil en passende afløser forsøgt at blive fundet. Hvis en afløser ikke kan findes, kan aftalen annulleres og alle betalinger vil blive refunderet.
 14. Fotografen kan ikke holdes til ansvar ved forhold som er udenfor dennes kontrol såsom force major, trafikpropper, ændringer i tidsplaner mv.
 15. Det er parrets ansvar at udvælge lokationer ifm. parfotografering og indhentning af foto-tilladelser. Valget af lokationerne skal godkendes af fotografen for at sikre, at der kan laves gode billeder.
 16. Ved dækning af mere end 6 timers varighed forventes det, at parret sørger for mad og drikke til fotografen.

Sidst opdateret: 24/06/2017