3 års jubilæum

Fotograf zafariqbal.dk har netop haft rundet 3 års jubilæum siden jeg officielt kastede mig ud som bryllupsfotograf – tiden synes at være gået hurtigt samtidigt med, at der også er sket enormt meget. Jubilæet fejres med attraktive rabatter på en række nye fotoprodukter – se produktbilleder forneden.

Jubilæumsrabat fratrækkes ved bestilling. Kampagen gælder indtil 1. november for alle tidligere kunder samt kommende bookinger som foretages inden udløbsdato. Rabatten kan ikke kombineres med andre kampagner.

Fotoalbum
Et utroligt lækkert produkt for dem, som vil bevare og opleve bryllupsbillederne på bedste vis. Albummet på 30*30cm kan fremstilles i ægte og kunstlæder samt i flere farverarianter. Billeder trykkes på professionelt fotografisk semi-glans papir. Fotopapiret klæbes på karton, som ikke kun forbedrer holdbarhed, men løfter også oplevelsen gevaldigt op. Albummet kan produceres i op til 40 opslag (80 sider).

Miniaturealbum
En mindre udgave af fotoalbummet, tilegnet forældrene som ofte også længes efter deres kæres bryllupsbilleder. Det måler 15*15cm og er næsten helt identisk med det store album. Forskellene er, at minialbum kun fås i kunstlæder, i sort farve samt med mat tryk.

Fotobog
Bogen kan rumme et hav af billeder og egner sig derfor rigtigt godt til, at genopleve hele brylluppet. Billederne trykkes på semi-glans fotopapir på 20*25cm størrelse. Omslaget kan laves i 2 varianter: Stofbetræk med smudsomslag og klassisk omslag som der trykkes direkte på. Ved begge muligheder er der tale om hardcover omslag. Fotobogen kan rumme op til 240 sider.

 

30% rabat
Ved bestilling af f.eks. kun fotoalbum eller kun fotobog.

35% rabat
Ved bestilling af alle 3 produkter: fotoalbum + miniaturealbum + fotobog.

Kontakt mig endelig for en præsentation af produkterne.

Fotoalbum med lasergraverede navne på omslag Det perfekte bryllupsalbum med mulighed for minialbum, den perfekte gave til forældrene album_blog3 Med 240 sider kan langt de fleste bryllupsbilleder bevares i denne fotobog Lækker kvalitet, med tryk på hele siden