BRYLLUPSFOTOGRAFERING
inkl. ALBUM: 9.999,-

PAKKETILBUD


Bestil bryllupsfotografering og få et flot kvalitetsalbum med for kun 9.999,- Fotograferingen dækkes fra ½ time før vielsen når gæsterne ankommer til kirken, under vielsen (hvis tilladt), reception, parfotografering på udvalgt lokation og så i festlokalet med talerne mv. til og med brudevalsen. Albummet indeholder 15 opslag og pakkens normalpris er 12.000,-

Tilbuddet gælder for en begrænset periode og et begrænset antal bookinger. Se udvidelsesmuligheder i bunden af siden og læs mere om albummet under Fotoprodukter.

FOTOGRAFERING


Jeg går diskret og aktivt efter de naturlige øjeblikke, stemninger og detaljer, og under parfotograferingen poserer jeg ikke men vejleder, så billederne får et afslappet, professionelt og fotografisk præg over sig.

Inden dagen lærer vi hinanden at kende over 2 formøder og jeg kan på baggrund af mine mange erfaringer forberede jer på detaljer, som mange par normalt ikke har tænkt over. Vi afvikler også prøvefotografering som vil være med til at give et indblik i parfotograferingen og skabe tryghed. Prøvefotograferingen medfører ofte, at billeder taget på bryllupsdagen bliver bedre.

Zafar’s engagement på dagen og hans evne til at være på det rette sted på det rette tidspunkt var mildest talt imponerende. Vi fik alle de billeder vi havde kunne håbe på og fra vores gæster fik vi kun positive tilbagemeldinger – de var lige så imponerede, som vi var!
 - Julie & Magnus

ENGAGERET FOTOGRAF


Jeg elsker at fotografere og jeg elsker at kunne vise mit arbejde frem. Af den grund forudsætter prisen, at billeder fra dagen må bruges på denne hjemmeside, på Facebook, Instagram mv. ifm. egen markedsføring. Skulle det ønskes, at man ikke vil have billederne offentliggjort, kan det sagtens lade sig gøre. I så fald skal man påregne en merpris på 2000,- til pakken.

Efter vores 2 møder med dig før brylluppet, var vi helt trygge ved dig, og det ser vi også i billederne. Vores gæster elskede dig, og havde intet andet end rosende ord om dig, og lige nu anbefaler vi dig til alle der skal holde en stor fest.
 - Helle & Rune

GODKEND INDEN TRYK

Du får præsenteret udkast til album og kan få lavet ændringer 2 gange, før ordren sendes til trykkeriet. Det gør, at du i højere grad sikrer dig at albummet bliver som du ønsker det. Såfremt nødvendigt, får billederne en ekstra omgang i billedbehandlingen primært for, at stemme toner når flere billeder deler samme opslag. Kvalitet ligger i detaljerne.

MINIALBUM


Bestil også et minialbum, som er den bedste gave til forældrene hvor billeder og opsætning er identisk med det store album blot i 15*15cm udgave. Minialbum leveres i kunstlæder, mat billedtryk og med omslag i valgfri farve. Ved bestilling følger der altid 2 styks med.

Fotoalbum og Minialbum

UDVIDELSER

Brudens forberedelser (brud + gom hvis muligt): 1000,-
1 time fest efter midnat: 1000,-
Album, Opgrader til ægte læder: 750,-
Album, pr. ekstra opslag (maks 40) : 200,-
Minialbum, 2 styks: 1250,-

Forretningsbetingelser
Priser er inkl. moms. Transportudgift udgør 5,- pr. km ved destinationer udenfor Storkøbenhavn plus evt. brotakst og overnatning. Der tages forbehold for tastefejl. Priser kan ændres uden varsel.
Pakkeprisen forudsætter at billeder taget gennem dagen må bruges - det kan frabedes mod en merpris på 2.000,-

Kontakt mig for booking eller yderligere info:


Dine indtastede oplysninger indsamles til kundekartoteket, kun med henblik på korrespondance. Se mere under min Cookie- og Privatlivspolitik (åbnes i nyt vindue).