ETNISK BRYLLUPSFOTOGRAFERING
inkl. ALBUM: 10.000,-

PAKKETILBUD


Bestil bryllupsfotografering og få et flot kvalitetsalbum med for kun 10.000,- Pakkens normalpris er 13.250,-

Flotte billeder af parret på lokation
Dækning i festlokalet indtil midnat
Mindst 300 billeder i farve + sort/hvid kopier
Naturlig og flot billedbehandling
Digital levering på USB stick
Privat online-album i 1 år
2 formøder i København
Prøvefotografering i København
Fotoalbum i kunstlæder, 15 opslag

Se udvidelsesmuligheder i bunden af siden.

FOTOGRAFERING


Jeg arbejder aktivt og målrettet efter at fange naturlige øjeblikke, stemninger og detaljer - normen er at man automatisk stirrer mod kameraet, men det forsøger jeg at arbejde udenom da jeg absolut mener, at de naturlige billeder er langt bedre og mere stemningsfyldte.

Flotte billeder fra bryllupper med nogle hundrede gæster kan være udfordrende men jeg har dog prøvet det nogle gange. Under formødet drøfter vi bl.a. disse ting med henblik på, at jeg kan få bedre billeder fra dagen. Vi afvikler også prøvefotografering så i på forhånd får noget øvelse og kan se hvordan jeg arbejder. Prøvefotograferingen er ofte med til at give smukkere billeder af parret.

Zafar, du er uden tvivl en af de få fotografer der virkelig gør sit arbejde professionelt fra start til slut. Alt ligefra kommunikationen, møderne omkring de små detaljer og til den store dag var alt værd! Vi blev virkelig overrasket og stolte over din præstation.
 - Gül
üzar & Sinan

ENGAGERET FOTOGRAF


Jeg elsker at fotografere og jeg elsker at kunne vise mit arbejde frem. Af den grund forudsætter prisen, at billeder fra dagen må bruges på denne hjemmeside, på Facebook, Instagram mv. ifm. egen markedsføring. Skulle det ønskes, at man ikke vil have billederne offentliggjort, kan det sagtens lade sig gøre. I så fald skal man påregne en merpris på 2000,- til pakken.

Vi vil til enhver tid anbefale dig til andre. Du fanger virkelig de gode øjeblikke og stemningen! Man kan ikke lade være med at smile mens man ser billederne 😀 Endnu engang tusind tak Zafar! Du er den bedste.
 - Betül & Kadir

Fotoalbum su00e6t

GODKEND INDEN TRYK

Du får præsenteret udkast til album og kan få lavet ændringer 2 gange, før ordren sendes til trykkeriet. Det gør, at du i højere grad sikrer dig at albummet bliver som du ønsker det. Såfremt nødvendigt, får billederne en ekstra omgang i billedbehandlingen primært for, at stemme toner når flere billeder deler samme opslag. Kvalitet ligger i detaljerne.

MINIALBUM


Bestil også et minialbum, som er den bedste gave til forældrene hvor billeder og opsætning er identisk med det store album blot i 15*15cm udgave. Minialbum leveres i kunstlæder, mat billedtryk og med omslag i valgfri farve. Ved bestilling følger der altid 2 styks med.

Fotoalbum og Minialbum

UDVIDELSER

Brudens forberedelser (brud+gom hvis muligt): 1.000,-
Brudeafhentning: 1.000,-
Album, Opgrader til ægte læder: 750,-
Album, pr. ekstra opslag (maks 40): 200,-
Minialbum, 2 styks: 1.250,-

Forretningsbetingelser
Transportudgift udgør 5,- pr. km ved destinationer udenfor Storkøbenhavn plus evt. brotakst og overnatning. Der tages forbehold for tastefejl. Priser kan ændres uden varsel.
Pakkeprisen forudsætter at billeder taget gennem dagen må bruges - det kan frabedes mod en merpris på 2.000,-

Kontakt mig for et møde eller yderligere info:


Dine indtastede oplysninger indsamles til kundekartoteket, kun med henblik på korrespondance. Se mere under min Cookie- og Privatlivspolitik (åbnes i nyt vindue).