ETNISK BRYLLUPSFOTOGRAFERING


ØKONOMI PAKKE

Økonomi pakken er for dig, som er på et stramt budget eller, hvis du mener du ikke har behov for alle og fulde ydelser – prisen kan derfor holdes nede og du kan fortsat hyre en erfaren bryllupsfotograf.

Bryllupsportræt af det smukke tyrkiske par

PHOTOSHOOT + FEST

Parfotografering og dækning i festlokalet
6.000,-

200 behandlede billeder
Levering via privat online-album
Garanteret tilgængelighed i 24 måneder
Billeder kan downloades i god kvalitet
Inkl. transport i KBH og Frederiksberg

SCROLL NED FOR BOOKING

Pakken gælder alle bryllupsrelaterede arrangementer – henover sommeren er der chance for, at jeg ikke kan tilbyde denne pakke.


DERFOR SKAL DU VÆLGE MIG

Jeg går i sær efter naturlige øjebliksbilleder. Det er atypisk men efter min erfaring bliver folk i alle aldre mere begejstrede for dem. Sådanne billeder kan også lettere være tidsløse.

Ligesom en historie kan fortælles på en interessant eller kedelig måde, kan et øjeblik også fanges på en interessant eller kedelig måde. Det er lettere sagt end gjort og jeg går meget op i det.

Et bryllup er meget vigtigt og derfor noget jeg tager seriøst. Jeg deler gerne af min erfaring og kan give gode råd, så billederne kan blive endnu bedre.

SKRIV ELLER RING PÅ 23265058

FOR BOOKING ELLER YDERLIGERE INFO


Dine indtastede oplysninger indsamles til kundekartoteket, kun med henblik på korrespondance. Se mere under min Cookie- og Privatlivspolitik (åbnes i nyt vindue).