Fotograf Zafar Iqbal.dk – Nu også med studie

Efter noget tids forberedelser glæder det mig omsider at kunne afsløre, at jeg udvider mit foretagende med bl.a. at tilbyde portrætter, herunder børne og familiebilleder, med fotografering i studie eller på lokation.

Det skal fejres med en lodtrækning, men mere om det længere nede.

Jeg har fundet mig et charmerende atelier i Vanløse med gode transport og parkeringsmuligheder og ser rigtigt meget frem til, at tage godt imod alle de nye, såvel som tidligere kunder.

Alt dette og mere til reflekteres naturligvis på min hjemmeside hvor man kan se et hav af nye billeder samt læse om de nye ydelsestyper.

Denne nyhed skal da også lige fejres, så i fællesskab med Frisør Lounge / Beauty Lounge, sætter vi eet foto-shoot på spil, hvor du kan få lavet flotte billeder af professionelle. Hold godt øje med mine sider for lodtrækningen offentliggøres allerede i aften.

Bryllupsfotografering fortsætter som hidtil og jeg kan ligeledes træffes som hidtil ifm. bookinger og forespørgsler.

– Fotograf Zafar Iqbal