Om Mig

Portrætbillede af fotograf zafar iqbal

Hej! Jeg hedder Zafar. Fotografering er min helt store passion, hvor jeg siden 2012 i sær har haft fornøjelsen af, at forevige danske og anden etniske bryllupper.

Jeg arbejdede indtil da kun som 3D Grafiker, blandt andet indenfor reklamebranchen. Det var lidt af en uventet vending at jeg endte med at fotografere, ikke mindst fordi jeg er introvers af natur.

Jeg har skrevet et blogindlæg om skiftet, som jeg synes du også bør læse: Sådan blev jeg bryllupsfotograf

Jeg bestræber mig på mere end bare at tage billeder. Der skal fotokunst ind over. Noget med lys, vinkler og den slags – foruden at få fanget øjeblikke og stemninger på de helt rigtige tidspunkter. Det er utroligt belønnende når alt falder i hak, men det er også en forbandelse. Bryllupsfotografering ville være væsentligt lettere, hvis jeg ikke tænkte i de baner, men det ville også blive kedeligere.Foruden bryllupper, som er det jeg gør mig absolut mest i, fotograferer jeg også portrætter af den ene eller anden slags. Det er med andre ord mest mennesker jeg arbejder med.

Jeg er født i Pakistan og blev slæbt med herop, da jeg var 3. Det må have været omkring 1979 og jeg kunne ligeså vel have været født Danmark. Jeg føler mig under alle omstændigheder mere Dansk end noget andet. Sidst jeg var i Pakistan var for nogle år siden. Det var en usædvanlig rejse, som jeg derfor også har skrevet om. Der er også en masse spændende billeder: I Pakistan efter 24 år

Om du er på udkig efter en bryllupsfotograf eller ønsker anden type billeder, vil jeg meget gerne være behjælpelig. Jeg håber jeg hører fra dig.

– Zafar Iqbal

Følg mig på
sociale medier