Hej,
Jeg hedder Zafar!

Zafar Iqbal - Bryllupsfotograf og Portrætfotograf

Jeg har ligeså længe jeg ved, været visuelt anlagt. Før fotografering arbejdede jeg som 3d grafiker og det med fotografering startede som en usikker hobby. Det ene førte til det andet og jeg endte sørme med, at fotografere for andre.

Den rejse har jeg skrevet et blogindlæg om, som du kan læse her: Sådan blev jeg bryllupsfotograf

Jeg er af pakistansk oprindelse – ca. 3 år gammel var jeg, da jeg blev slæbt med herop, så jeg kunne vel ligeså godt have været født her i Danmark.

Jeg er lidt af en introvers person og det er nok derfor, den kreative side af mig har fået lov til at blomstre. Jeg trives ellers ganske OK blandt andre mennesker. F.eks. er det helt normalt med flere hundrede mennesker til anden etniske bryllupper, som ikke berører mig – men det med at være i centrum, være samtalestarteren og den slags, vil jeg helst gerne være fri for. Jeg tror, at min natur har fået mig til kunne være tilstede og usynlig på samme tid, når jeg dækker bryllupper.

En perfektionist er jeg også. Det er noget jeg har forsøgt at arbejde med, for det er ikke altid et plus. “Godt nok” er ikke godt nok men som kunde er det vel et plus at jeg er sådan. Jeg bestræber mig altid på, at gøre det endnu bedre, næste gang – ærligt talt, så kan jeg nu godt lide at udvikle mig hele tiden.

Jeg nyder et godt selskab med en enkel eller få gode venner, eller med familien, som besøges af og til.

Det var lidt om mig. Tjek endelig resten af hjemmesiden og send mig en besked, hvis du kunne tænke dig, at hyre mig som din fotograf.

 – Zafar Iqbal