Hej,
Jeg hedDer Zafar!

Zafar Iqbal

I næsten 20 år arbejdede jeg med 3D computergrafik til tv-reklamer, B2B, musikvideo og computerspil, med kunder som Norwegian Air, Lego, Novo Nordisk, Universal Musik, indtil passionen for at fange øjeblikke og stemninger tog alvorligt fat. Forinden da var fotografering ren hobby og jeg tog billeder af nærmest alt andet end mennesker.

Læs også: Sådan blev jeg bryllupsfotograf

Nu beskæftiger jeg mig mest med bryllupsfotografering gennem hele året. Det er hårdt arbejde men det er også utroligt belønnende, som f.eks. når det lykkedes at fange et skønt øjeblik som varede et splitsekund, og som kom helt uforudsigeligt. Jeg har i dag fornøjelsen af at dække danske og anden etniske bryllupper og udover bryllupsfotografering, gør jeg mig også i portrætfotografering.

Jeg er en meget indadvendt person og det er passionen for fotografering, at arbejde mere med mennesker og særligt at fange øjeblikke og stemninger som gjorde, at jeg udfordrede mig selv og skubbede til min grænser. Det er nogle år siden jeg startede og der er sket en masse personlig udvikling. Min natur betyder også, at jeg er og har altid været, meget opmærksom på omgivelser og personer omkring mig – det er et stort plus som bryllupsfotograf, når man vil fange selv de små øjeblikke og være diskret.

Kig endelig rundt på min hjemmeside og send mig en besked, hvis der skulle være noget.

 – Zafar Iqbal

Følg mig også på