Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering er hvor jeg skinner igennem. Her er det, det naturlige, spontane og smukke der stræbes efter og når ikke to par og bryllupper er ens, er det derfor også vigtigt for mig, at på forhånd få et godt indblik i ønskerne og forventningerne. Jeg tager også meget gerne en snak eller to om dit kommende bryllup, dine ønsker og forventninger så du kan få den helt rette pris. Kontakt mig allerede i dag.

endmark

Børne og familieportrætter

Få skønne og flotte billeder af barnet eller børnene, hvor fotografering kan foregå i studiet, hos jer eller på lokation indenfor København. Det samme gælder familieportrætter. I studiet er det være begrænset med størrelsen af familien, men så kan man i stedet få taget gode billeder på lokation.

endmarkPortrætfotografering

Portrætfotografering tilbydes i studie, hos dig eller ude et sted hvor du måtte ønske det – så længe dit bopæl eller lokationen befinder sig indenfor København. Under fotograferingen lægges der vægt på, at du skal føle dig godt tilpas så vi kan få lavet de bedste billeder, som viser netop dig. Vi kan prøve forskellige opstillinger og du kan også have andet tøj med, som du kan skifte undervejs.

endmark

Erhverv

Jeg tilbyder erhvervsportrætter ifm pressen, hjemmesiden eller i andre sammenhænge. Ligesom ved normal portrætfotograferering, lægges der også her vægt på de signaler, portrættet skal udstråle. Herudover kan jeg fotografere i andre sammenhæng, f.eks. virksomhedsbegivenheder, mindre produkter eller tøj mm. Mulighederne er mange og det er bedst, at kontakte mig med en konkret opgave, som jeg kan vurdere og efterfølgende give en (fast) pris på. I modsætning til andre priser som er inkl. moms, er alle erhvervsrelaterede priser ekskl. moms.

endmark

Transport

Bryllupper dækkes over hele landet mens jeg ifm. portrætter primært henvender mig til kunder indenfor og nær København. Ved transporten udenfor København påregnes transportgebyr.