BRYLLUPSFOTOGRAF
Anden Etnisk

Pakker & Priser

Fotograf med Fotojournalistisk stil

I ønsker moderne, naturlige og stemningsfyldte billeder. I er bevidste om, at sådanne billeder ikke er normale blandt anden etniske arrangementer og forstår, at det kan være nødvendigt at frabede sig brugen af mobiltelefoner, legende børn eller andet for, at I skal få den bedst mulige dag og i sidste ende foreviges dagen jo som den er.

I ønsker en fotograf som er dygtig og istand til, at kunne fange øjeblikke med Jer, Jeres familier og gæster, mens allesammen er i nuet. Jeg har en fotojournalistisk stil, hvor det er det naturlige, autentiske og historiefortælling, som er de bærende elementer. Det er ikke bare en stil men en måde at observere og genfortælle på, som tager flere år at lære.

At fange det naturlige betyder ikke, at jeg bare tager billeder uden at det blev opdaget – det kan alle gøre. Det gode billede skabes ved at udnytte de ukontrollerbare forhold samtidigt med, at der er et formål – og det skal helst ske indenfor meget kort tid, da øjeblikket ellers kan være væk. Flere brikker skal falde i hak før det gode billede eksisterer. Det er meget lettere sagt end gjort og man skal derfor være aktiv og bevidst – hele tiden.

Mens det for mange er de pæne parbilleder som er de vigtigste, er de øvrige dele af dagen mindst(!) ligeså vigtige for mig. Jeg påstår gerne, at man nok ikke har fokus på billeder taget gennem hele dagen fordi, man simpelthen ikke er vandt til at se gode billeder af den slags.

Mit fokus på gode billeder er så høj, at det direkte er årsagen til at jeg også tilbyder video. Det gøres i samarbejde med en kollega som viser hensyn, så jeg kan udføre mit arbejde bedst muligt.

Tilvalg

Fotoalbum

Håndlavet fotoalbum i 30x30cm

Fotobog

Fotobog kan rumme mange billeder

Transport

København/Frederiksberg: inkluderet
Sjælland: 500,-
Fyn: 1.250,-
Jylland: Efter aftale

Kontakt

Send en besked med din forespørgsel, og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt

Dine indtastede oplysninger indsamles til kundekartoteket, kun med henblik på korrespondance. Se mere under min Cookie- og Privatlivspolitik.

Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for tastefejl. Priser og ydelser kan ændres uden varsel