Anden Etnisk BRYLLUPSFOTOGRAF

Pakker & Priser

Jeg laver kun photoshoot…

Arrangementer som følger almindelige mellemøstlige og sydasiatiske normer dækkes af kollegaer, som jeg samarbejder med. Jeg selv vil stå for parfotografering på lokation.

Se denne side for priser hvis Jeres dag skal have fokus på parret og det personlige. Det vil i så fald være mig, som står for al fotografering.

Billeder på hjemmesiden og mine social medie profiler repræsenterer kun mig. Fotografer behandler egne billeder. Dækning via kollegaer tilbydes som service for, at I ikke behøver at lave aftaler med flere forskellige partere.

Vælg billedbehandling af photoshoot i rustik eller naturlig stil.
Se eksempler:

Photoshoot

Parfotografering på lokation
2 formøder
Prøvefotografering
Online album i 2 år
Sort/hvid kopier

6.000,-

 

+ Fotoalbum i læder eller ruskind m. 20 opslag (40 sider)

10.000,-

Photoshoot + fest

Parfotografering på lokation
Fotografering under fest
2 formøder
Prøvefotografering
Online album i 2 år
Sort/hvid kopier af photoshoot

10.500,-

Photoshoot + fest + video

Parfotografering og video på lokation
Foto og video under fest
2 formøder
Prøvefotografering
Online album i 2 år
Sort/hvid kopier af photoshoot
3-5 min. highlight video
Op til 120 min. redigeret video

15.000,-

Kvindelig fotograf

Dækning under fest

+1.000,-

Lad os snakke over en kop kaffe – jeg giver

Tilvalg

Fotoalbum

Håndlavet fotoalbum i 30x30cm

Fotobog

Fotobog kan rumme mange billeder

 

Skønhedsredigering: 4.000,-
Kun parbilleder som tages på lokation

Transport

København/Frederiksberg: inkluderet
Sjælland: 500,-
Fyn: 1.250,-
Jylland: Efter aftale

Personlig tilgang til kunder

I ønsker moderne, naturlige og stemningsfyldte billeder, og I ønsker en fotograf som er dygtig og istand til, at kunne fange øjeblikke med Jer, Jeres familier og gæster, mens allesammen er i nuet. Jeg har en fotojournalistisk stil, som netop handler om, at fange den slags.

At fange det naturlige betyder ikke, at jeg bare tager billeder uden at det blev opdaget – det kan alle gøre. Det gode billede kommer af, at have “øjne i nakken”, erfaring, være aktiv og en masse held. Mens det for mange er de pæne parbilleder som er de vigtigste, mener jeg, at de øvrige dele af dagen er ligeså vigtige. Sådanne billeder ender man med at kigge mest på og snakke mest om. Det er dem, som fortæller historierne og foreviger minder.

Video tilbydes netop fordi jeg går enormt meget op i, at kunne ende ud med gode billeder. Hvis jeg skal arbejde med mere eller mindre tilfældige kollegaer, vil der være større chance for, at man kan være i vejen for hinanden. Jeg bruger en fast kollega som viser den nødvendige hensyn, så jeg kan udføre mit arbejde bedst muligt.

Stort set alle anden etniske bryllupsfotografer arbejder på samme måde. Det har gjort, at mange folk har samme opfattelse af, hvordan en fotograf er eller skal være. Det er derfor ret vigtigt at bide mærke i, at jeg er anden etnisk bryllupsfotografen, som rent faktisk arbejder anderledes og, at min stil ikke nødvendigvis passer til alle arrangementer.

Kontakt

Send en besked med din forespørgsel og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt

    Dine indtastede oplysninger indsamles til kundekartoteket, kun med henblik på korrespondance. Se mere under Cookie- og Privatlivspolitik.

    Forretningsbetingelser

    Alle priser er inkl. moms for private kunder. Der tages forbehold for tastefejl og ændrede ydelser.