74 / 100

BRYLLUPSFOTOGRAF

Pakker & Priser

Jeg har foreviget bryllupper siden 2012. Det bedste ved dem er stemninger og øjeblikke. Det næstbedste? At forevige dem. Mine erfaringer fra mellemøstlige og sydasiatiske bryllupper, hvor opstillede billeder er normen, har i høj grad været med til at gøre mig til den diskrete bryllupsfotograf, jeg i dag er. Jeg håber I kan lide mit arbejde og ser meget frem til, at høre fra Jer.

I kan vælge billedbehandling i rustik eller naturlig stil.
Se eksempler:

Corona pakke

Du skal holde bryllup henover efteråret eller vinter, men er ramt af Coronarestriktioner?

Kontakt mig (meget gerne telefonisk på 23265058) for særligt nedsatte priser. Fortæl om dine ønsker og, at du så “Corona pakke” på hjemmesiden

Pakke I

Brudens forberedelser ◦ Vielse ◦ Bryllupsbilleder af parret ◦ Reception

Sort/hvid kopier

10.000,-

Pakke II

Vielse ◦ Bryllupsbilleder af parret ◦ Reception ◦ Middag ◦ Brudevals

14.000,-
12.000,-

Pakke III

Brudens forberedelser ◦ Vielse ◦ Bryllupsbilleder af parret ◦ Reception ◦ Middag ◦ Brudevals ◦ 1 time fest

18.000,-
16.000,-

Brudens forberedelser: gommens forberedelser dækkes også, hvis det ønskes og er praktisk muligt

Pakke-priser forudsætter at billeder må bruges af fotografen, til egen promovering*

Lad os snakke over en kop kaffe – jeg giver

Fotoalbum

Sort/hvid kopier
Fotoalbum i læder eller ruskind, 20 opslag

6.000,-

Transport

København/Frederiksberg: inkluderet
Sjælland: 500,-
Fyn: 1.250,- inkl. bro
Jylland: Efter aftale

Fotoalbum

Håndlavet fotoalbum i 30x30cm

Fotobog

Fotobog kan rumme alle billeder
Tanja + Nicki
Læs mere
Du forstod at spørge ind til vores forventninger og ideer, men samtidig satte du også nogle tanker i gang omkring hvad resultat vi forventede.
Helle + Rune
Læs mere
Vores gæster elskede dig, og havde intet andet end rosende ord om dig, og lige nu anbefaler vi dig til alle der skal holde en stor fest.
Sandra + Anders
Læs mere
Der er virkelig en smuk æstetik i dine billeder. Og så har du formået at fange alle de vigtige øjeblikke som vi håbede på og meget mere til. Vi er simpelthen så imponerede og tilfredse.
Tidligere
Næste

Fotojournalistisk stil

Jeg har en fotojournalistisk tilgang, hvor jeg diskret følger og foreviger i løbet af dagen. Min holdning er, at det er ikke nok bare at tage billeder men at gøre det således, at billederne også fremstår fotografisk flotte og varierede, så de også behager øjet. Se også under “Inkluder fotografen”.

Når jeg laver de pæne parbilleder, plejer jeg at hælde mod det naturlige udtryk. Jeg vejleder meget gerne og poserer ikke.

Det fotojournalistiske fortsætter efter fotograferingen, når der billedbehandles. Budskabet kan forstærkes eller et billedes kan gøres pænere alene ved at justere beskæringen.

Diskret og aktiv

At jeg kan være diskret bunder i høj grad i personligheden men også fra mine erfaringer som bryllupsfotograf til anden etniske bryllupper, hvor der kan være flere hundrede eller sågar over 1000 gæster. Opstillede billeder er ofte normen blandt disse og jeg har længe øvet på at sende de rette kropssignaler for, at kunne være istand til fange det naturlige. At være diskret er blevet lettere jeg udnytter det til også at være aktiv, så jeg også kan ende ud med varierede og mere livagtige billeder.

Blitz/flash kan være distraherende og det er sjældent, at jeg bruger det. Når det gøres, er det fordi forholdene har været dårlige of det er normalt, at flashen hives frem, fra brudevalsen af.

God kemi

Vi holder 2 formøder inden brylluppet som gøres for, at vi kan lære hinanden bedre at kende og få snakket godt om ønskerne. Jeg vil rigtigt gerne have, at I kan føle jer helt trygge ved mig, så I kan nyde dagen når det gælder, mens jeg koncentrerer mig om mit. Når vi svinger godt sammen, vil jeg ikke længere være “ham den hyrede bryllupsfotograf”, og det vil Jeres gæster kunne fornemme. Kemien vil smitte af jeg vil ende ud med bedre billeder.

Inkluder fotografen

Mange af de bryllupper som jeg er endt med de skønneste billeder fra, har ikke så underligt været bryllupper, hvor parret har haft overskud til at lytte – for hvem andre end fotografen tænker egentlig i billeder? Flotte billeder, som jeg ser det, er et resultat af en større helhed og jeg deler gerne mine erfaringer og anbefalinger, hvis de ønskes.

Billedbehandling

I kan vælge blandt 2 stilarter: Den rustikke og den naturlige.

Alle billeder som leveres bliver behandlede. Jeg gennemgår dem individuelt og over flere omgange for, at sikre et professionelt og ensartet look

Landsdækkende?

Jeg holder til i København og dækker bryllupper primært på Sjælland og Fyn. Jeg vil gerne snakke med Jer om muligheder, hvis Jeres bryllup skal holdes i Jylland og I ønsker dækning gennem hele dagen.

Louise + Michael
Læs mere
Han er dygtig, professionel, tillidsvækkende og har skøn humor. Vi og vores gæster var imponerede over processen og ikke mindst resultatet.
Julie + Magnus
Læs mere
Zafar’s engagement på dagen og hans evne til at være på det rette sted på det rette tidspunkt var mildest talt imponerende.
Pernille + Bowan
Læs mere
Det er tydeligt, at du har stor erfaring, men du er også utrolig engageret. Du havde tænkt på ting, som vi aldrig havde tænkt på. Tak for det, Zafar.
Tidligere
Næste

Sådan er forløbet…

Udfyld kontaktformularen forneden, send en mail eller ring, med forespørgsel. vi aftaler et møde i KBH NV hvis jeg er ledige.

Det 1. formøde er det vigtigste og holdes kort efter henvendelsen. Det bruges til at forventningsafstemme og vurdere, om kemien passer. Mødet er som regel på 1-1½ time og vil være uforpligtende.

Jeg sender en faktura for delbetaling, når I beslutter Jer for at booke. Betalingen vil sikre datoen. Vi laver desuden en skriftlig aftale.

Jeg vil kontakte jer ca 1 måned inden brylluppet med henblik på, at aftale tid til næste formøde og prøvefotografering.

Andet formøde og prøvefotografering bør afvikles indenfor 14 dage op til brylluppet. Prøvefotografering afvikles samme dag, lige efter mødet.

Under mødet opsummerer vi dagen og ønskerne, og får eventuelt de sidste småting på plads.

Efter mødet afvikles prøvefotografering i nærområdet. Prøvefotograferingen handler om at få Jer til at slappe af.

I kan læse mere om prøvefotografering på denne side.

Under dagen er jeg diskret og fanger øjeblikke, detaljer og stemninger.

Jeg anbefaler at der sættes 1½ time af til parfotografering på lokation, ekskl. den tid det tager at køre frem og tilbage. Afhængigt af forhold, kan det være en stor fordel at have en hjælper med.

Leveringstiden afhænger af størrelsen af pakken og travlhed. Jeg leverer oftest indenfor 4 uger.

 

Sig til, hvis I ønsker billeder til takkekort, så jeg kan gøre nogle stykker klar til jer, umiddelbart efter brylluppet.

Billeder opleves bedst på tryk og I bør overveje et bryllupsalbum.

I kan se mere om album på denne side.

Kontakt

Jeg vil meget gerne høre fra Jer. Send en besked for et uforpligtende møde eller, hvis I har spørgsmål

    Dine indtastede oplysninger indsamles til kundekartoteket, kun med henblik på korrespondance. Se mere under Cookie- og Privatlivspolitik.

    Forretningsbetingelser

    Alle priser er inkl. moms for private kunder. Der tages forbehold for tastefejl og ændrede ydelser.