Nygift par kigger ud mod vand

Fotograf til bryllup

Pakker & Priser

Bryllupper dækkes på Sjælland, Fyn og i Jylland

Tilbud: Sort/hvid eller album opsætning med i prisen

Få sort/hvid kopier (værdi: 3.000,-) eller opsætning af fotoalbum (værdi: 2.000,-) med i prisen, når du booker med Pakke III eller IV.

Tilbuddet gælder t.o.m. 21. maj

Få livagtige øjeblikke og stemninger, foreviget af en diskret bryllupsfotograf

3 stilarter for billedbehandling

Vælg blandt 3 stilarter for billedbehandling
Se dem i galleriet

Til vores bryllup i sommers havde vi booked Zafar til at fotografer hele dagen og sikke nogen flotte billeder vi har fået. Han er utrolig dygtig og går meget op i hver detalje. Han har et fedt koncept med,at man mødes personlig inden og gennemgår forventningerne og får taget prøvebilleder. Billederne vi har modtaget fanger folk naturligt og deres personlighed, hvilket vi gik meget op i. Derudover tog han også flotte billeder af maden, stemning billeder og lokationerne. Vi vil klart anbefale ham til andre og det sikkert vi vil bruge ham igen.
Lærke østervig
Lærke Østervig
20. November, 2022
Man kan med Zafar mærke at hans interesser og arbejde forenes i hans hverv som fotograf. Dette gør hele oplevelsen, fra den første kontakt til den endelige levering af billederne, og alt imellem, helt sublim. Vi har været mere end meget tilfredse de 2 gange vi har booket Zafar. Derfor kan vi kun give Zafar de varmeste anbefalinger.
Volkan gültekin
Volkan Gültekin
23. Oktober, 2022
Vi har været mere end tilfredse med Zafars indsats til vores bryllup i juni 2022. Inden brylluppet klædte hans os godt på til, hvordan vi selv kunne bidrage til at få de bedst mulige billeder og detaljer i kassen. Til selve festen var han initiativrig, venlig og koordinerende uden at være pushy. Han hjalp med at guide gæsterne og os til de bedste fælles- og stemningsbilleder. Da vi skulle have taget billeder af brud og gom, var Zafar fuld af idéer til konstellationer, smukke baggrunde, det rigtige lys og fik os samtidig til at slappe af og have det sjovt. Jeg vil i meget høj grad anbefale Zafar, hvis du vil have taget en masse smukke billeder til din fest - uden at det koster en bondegård. Eller en halv bondegård. Tak for det, Zafar! Vi er meget glade for billederne!
Liv trojaborg
Liv Trojaborg
24. Juni, 2022
Zafar en en utrolig dygtig, grundig og professionel fotograf. Dertil også et meget behageligt og tillidsvækkende menneske. Vi var meget glade for vores oplevelse med Zafar til vores bryllup og ikke mindst de smukke billeder derfra.
Anne smidt
Anne Smidt
19. Juni, 2022
12/10 - kvalitet til sidste sekund. En rigtig flue på væggen som fangede de små og store øjeblikke. Han fik os til at slappe af foran kameraet. Christina og jeg er yderst tilfredse med hele forløbet og billederne. Zafar kan sit håndværk og kan varmt anbefales til alle.
Kevin bøje
Kevin Bøje
16. Juni, 2022
Zafar er super dygtig, og vi er rigtigt glade for vores billeder. Hvis man ønsker en fotograf der er “fluen på væggen” og fanger de gode øjeblikke, så er det bestemt Zafar man skal kontakte. Han har vores bedste anbefalinger.
Kristina jensen
Kristina Jensen
30. December, 2021
Vi valgte Zafar som vores bryllupsfotograf, fordi han havde kendskab til anden etniske bryllupper, samt en anderledes stil som fotograf. Jeg faldt over hans hjemmeside med hans tidligere fotograferinger, og kunne tydeligt se at han stræber efter at indfange gyldne øjeblikke, som er mindre opstillet. Vi var meget tilfredse for Zafars punktlige arbejde, og hans professionelle mindset. Zafar er rigtig god til at samarbejde, og hvis man har en stram agenda, så følger han den til dørs uden forsinkelser eller anmærkninger. Det var også meget rart at blive prøvefotograferet 2 uger inden vores bryllupsdag, hvor han kom med nogle bemærkninger/anbefalinger der gjorde at vores billeder blev mindre opstillet og perfekte. Det var vigtigt, at vi forstod hinanden, og hvad vi ønskede. Det satte Zafar rigtig meget tid af til, hvor vi var løbende i dialog omkring placering af fotografering og dagens forløb. Zafar er en meget udadvendt, og et rigtig behagelig menneske. Han var helt klart en af vores helte på dagen med innovative løsninger da vejret begyndte at være en udfordring. Jeg/vi vil helt klart anbefale Zafar, og kommer nok til at samarbejde med ham igen når jeg får brug for en professionel og dygtig fotograf.
Emin kolcak
Emin Kolcak
8. November, 2020
Zafar var vores valg af bryllupsfotograf, fordi hans billeder bar præg af at indfange øjeblikke og dertil at være mindre opstillede. Vi var meget tilfreds med valget og vi fik de fineste billeder fra hele dagen. Det var dejligt, at vi havde været ude et par uger inden brylluppet at prøvefotografere, og der var afsat meget tid til at tale om vores ønsker. Zafar var rigtig god at have med hele dagen, og vi vil klart anbefale at have en fotograf med gennem hele dagen og vi vil helt klart anbefale Zafar!
Lea vesterby
Lea Vesterby
12. April, 2020
Zafar er en utrolig dygtig fotograf! Vi var så glade for at give ham den store opgave, at forevige vores dag ved at fange nogle fantastiske stemninger og momenter, som vi altid vil se tilbage på med et smil. De varmeste anbefalinger til dig, der søger en professionel, dygtig og dedikeret fotograf.
Nibras aziz
Nibras Aziz
17. Januar, 2020
He’s one of the best photographer in Denmark.
Ali saraç
Ali Saraç
10. Januar, 2019

God kemi giver bedre billeder

God kemi er meget vigtigt for Jer. Jeg tilbyder derfor et uforpligtende møde i København NV

Forløbet hos mig

Møde:
Uforpligtende møde i København NV

Booking:
Delbetaling for at sikre dato opkræves og vi laver skriftlig aftale

Andet møde og prøvefotografering:
Andet møde og prøvefotografering afvikles 1-2 uger før brylluppet

Brylluppet:
Jeg foreviger store og små øjeblikke, mens I nyder Jeres store dag

Sortering og billedbehandling:
Dårlige billeder frasorteres og alt andet bliver billedbehandlet

Levering:
Digital levering, typisk indenfor 4 uger

Print og Album:
Kan bestilles fra online galleriet, hvor billederne vil ligge

Bestil album, print mv. gennem fotografen

Udnyt fotografens erfaringer og viden, ved at bestille fotoprodukter gennem fotografen. Der kan være verden til forskel

Det siger kunderne

Bildene er helt FANTASTISKE, og du har fanget alle de øjeblikk vi håpet, og fler!
Lille billede til anbefalinger
Beate & Anders
Et års bryllupsdag i dag og de bedste tanker sender vi til Zafar, for Zafar er fantastisk!
Lille billede til anbefalinger
Louise & Michael
Jeg må tilstå, at de billeder vi har modtaget fra dig, overgår vores forventninger
Lille billede til anbefalinger
Dejana & Tomas

Følg mig på sociale medier

Få hjælp til at være foran kameraet

Jeg hjælper på dagen – men hjælpen begynder allerede før brylluppet. Alle pakker inkluderer prøvefotografering, som kort og godt handler om, at vænne sig til kameraet. Det giver bedre billeder

Synes du bryllupsfotografer er dyre?

Meget kan siges om emnet men sagen er kort og godt, at kvalitet og pålidelighed koster. Jeg har skrevet i bloggen om emnet: læs he (åbnes i nyt vindue).

Ligesom hastværk kan være lastværk, kan det også “koste mere”, hvis man forsøger at spare.

Pakker

Bryllupsfotograf 1

Pakke I

 • Dækning fra 30 min før, under (hvis tilladt) og efter vielse
 • 1½ times parfotografering på udvalgt lokation
 • Hjælp til planlægning og under fotografering på dagen

Pakke I inkluderer 2 formøder, prøvefotografering, mindst 75 digitale filer i største størrelser og online-galleri i 2 år. Billeder leveres behandlede.

6.000,-

Udendørs bryllupsreception

Pakke II

 • Dækning fra 30 min før, under (hvis tilladt) og efter vielse
 • 1½ times parfotografering på udvalgt lokation
 • Øjeblikke, stemninger og detaljer under reception, indtil I går til bords
 • Hjælp til planlægning og under fotografering på dagen

Pakke II inkluderer 2 formøder, prøvefotografering, mindst 150 digitale filer i største størrelser og online-galleri i 2 år. Billeder leveres behandlede.

8.000,-

Bryllupsportræt af brudepar

Pakke III

 • Dækning fra 30 min før, under (hvis tilladt) og efter vielse
 • 1½ times parfotografering på udvalgt lokation
 • Øjeblikke, stemninger og detaljer under reception
 • Øjeblikke, stemninger og detaljer under bryllupsmiddagen
 • Brudevals
 • Hjælp til planlægning og under fotografering på dagen

Pakke III inkluderer 2 formøder, prøvefotografering, mindst 400 digitale filer i største størrelser og online-galleri i 2 år. Billeder leveres behandlede.

12.000,-

Bryllupsportræt fra christiansborg ridebane

Pakke IV

 • 1 time under brudens forberedelser
 • Dækning fra 30 min før, under (hvis tilladt) og efter vielse
 • 1½ times parfotografering på udvalgt lokation
 • Øjeblikke, stemninger og detaljer under reception
 • Øjeblikke, stemninger og detaljer under bryllupsmiddagen
 • Brudevals
 • Dækning af fest indtil kl. 01:00
 • Hjælp til planlægning og under fotografering på dagen

Pakke IV inkluderer 2 formøder, prøvefotografering, mindst 500 digitale filer i største størrelser og online-galleri i 2 år. Billeder leveres behandlede.

14.000,-

Pakkepriser og fotografens brugsret

Som professionel bryllupsfotograf er det vigtigt, at jeg løbende kan vise billeder. Jeg giver nedslag i pris, hvis jeg må bruge billeder taget gennem dagen:

Pakke I og II: 1.000,-
Pakke III og IV: 2.000,-

Billederne bruges til egen promovering og markedsføring. De kan blive vist på hjemmeside, sociale medier og gennem online reklamer.

Delbetaling ved booking

Delbetaling for sikring af booking udgør 50% af pakkens pris. Restbeløb opkræves 1 måned inden brylluppet.

Pakkepriser og fotografens brugsret

Som professionel bryllupsfotograf er det vigtigt, at jeg løbende kan vise billeder. Pakkepriserne tager derfor udgangspunkt i, at jeg må bruge bruge alle billeder taget gennem den bookede tid. Hvis det ikke ønskes, kan det frabedes mod følgende merpriser:

Pakke I og II: 1.000,-
Pakke III og IV: 2.000,-

Billederne bruges til egen promovering og markedsføring. De kan blive vist på hjemmeside, sociale medier og gennem online reklamer.

Delbetaling ved booking

Delbetaling for sikring af booking udgør 50% af pakkens pris. Restbeløb opkræves 1 måned inden brylluppet.

Transport

København/Frederiksberg: Inkluderet
Sjælland: 500,-
Fyn: 1.500,-
Jylland: Efter aftale

Album, print mv.

Bestil fysiske produkter direkte fra online galleriet. Jeg tilbyder produkter fra kvalitet- og prisbevidste leverandøren, fra forskellige steder indenfor EU.

Jeg gennemgår bestillinger for at sikre, at I får et godt produkt. Bedste service og produkt kan opnås ved at kontakte mig, inden en bestilling gennemføres. Det koster ikke noget.

Send besked

Kontakt mig for ledighed og priser, eller uforpligtende snak om dagen og Jeres ønsker

  Dine indtastede oplysninger indsamles til kundekartoteket, kun med henblik på korrespondance. Se mere under Cookie- og Privatlivspolitik.

  Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for tastefejl. Priser og ydelser kan ændres uden varsel