BRYLLUPSFOTOGRAF

Pakker & Priser

At fortælle historier gennem billeder er min helt store passion. Der er noget ved billeder som fanger øjeblikke og stemninger så godt, at man kan fordybe sig i dem. Prikken over i’et er, når det æstetiske også er på plads. Det er den hellige gral, som jeg stræber efter.

I søger en bryllupsfotograf, som ikke kun har passion for at fotografere, men som også er engageret i sine kunder og de bryllupper som dækkes. Jeg har en personlig tilgang, som blandt andet er grunden til at jeg tilbyder 2 formøder og prøvefotografering. Det handler alt i alt om, at lære hinanden bedre at kende og få skabt tryghed.

Jeg har været bryllupsfotograf siden 2013 og har haft æren og fornøjelsen af, at forevige bryllupper blandt flere forskellige kulture, i alverdens forskellige størrelser og gennem alle årstider. Kombineret med min selvkritiske tilgang har det haft den betydning, at jeg har opnået viden og erfaringer, som overgår det sædvanlige.

Send mig endelig en besked, hvis I har spørgsmål.

I kan vælge billedbehandling ki rustik eller naturlig stil
Se eksempler:

Pakke I

Vielse ◦ Bryllupsbilleder af parret

75 behandlede billeder

5.000,-

Pakke II

Vielse ◦ Bryllupsbilleder af parret ◦ Reception

200 behandlede billeder

8.000,-

Pakke III

Vielse ◦ Bryllupsbilleder af parret ◦ Reception ◦ Middag ◦ Brudevals

400 behandlede billeder

12.000,-

Pakke IV

Brudens forberedelser ◦ Vielse ◦ Bryllupsbilleder af parret ◦ Reception ◦ Middag ◦ Brudevals ◦ 1 time fest

500 behandlede billeder

14.000,-

Pakke V

Save the Date
20 behandlede billeder

Brudens forberedelser ◦ Vielse ◦ Bryllupsbilleder af parret ◦ Reception ◦ Middag ◦ Brudevals ◦ 1 time fest

500 behandlede billeder
Sort/hvid kopier

20.000,-

Alle pakker inkluderer

2 formøder
Prøvefotografering
Online-album i 2 år
Billeder i største størrelser
Alle billeder behandles
Fri download
Klar til print

Tilvalg

Bemærk: fotoalbum og bog udgår snart

Fotoalbum

Håndlavet fotoalbum i 30x30cm

Fotobog

Fotobogen kan rumme mange billeder
Pr. ekstra påbegyndt time: 1.500,-

Sort/hvid kopier
Pakke I & II: 2.000,-
Pakke III & IV: 4.000,-

Transport

København/Frederiksberg: inkluderet
Sjælland: 500,-
Fyn: 1.250,-
Jylland: Efter aftale

Tanja + Nicki
Læs mere
Du forstod at spørge ind til vores forventninger og ideer, men samtidig satte du også nogle tanker i gang omkring hvad resultat vi forventede.
Helle + Rune
Læs mere
Vores gæster elskede dig, og havde intet andet end rosende ord om dig, og lige nu anbefaler vi dig til alle der skal holde en stor fest.
Sandra + Anders
Læs mere
Der er virkelig en smuk æstetik i dine billeder. Og så har du formået at fange alle de vigtige øjeblikke som vi håbede på og meget mere til. Vi er simpelthen så imponerede og tilfredse.
Tidligere
Næste

Hybrid stil mellem “dokumentar” og “kunst”

Jeg har en fotojournalistisk tilgang, hvor jeg diskret følger og foreviger gennem dagen. Min holdning er, at det er ikke nok bare at tage billeder men at gøre det således, at billederne også fremstår fotografisk flotte og varierede, så de også behager øjet. Se også under “Inkluder bryllupsfotografen”. Når jeg laver de pæne parbilleder, plejer jeg at hælde mod det naturlige. Her er det i højere grad vigtigere, at billederne bliver pæne, så noget opstillet bliver de. Det er vigtigt, at mine kunder føler det hele er behageligt og det er blandt andet derfor, at alle pakker inkluderer prøvefotografering.

Diskret og aktiv

At jeg kan være diskret bunder i høj grad i personligheden men også fra mine erfaringer som bryllupsfotograf til anden etniske bryllupper, hvor der kan være flere hundrede eller sågar over 1000 gæster. Opstillede billeder er ofte normen blandt disse og jeg har længe øvet på at sende de rette kropssignaler for, at kunne være istand til fange det naturlige. At være diskret er blevet lettere jeg udnytter det til også at være aktiv, så jeg også kan ende ud med varierede og mere livagtige billeder.

Blitz/flash kan være distraherende og det er yderst sjældent, at jeg bruger det. Når det gøres, er det fordi forholdene har været utroligt ringe. Jeg plejer at bruge blitz fra brudevalsen af og til den tid forstyrrer det slet ikke.

Best buddies

Vi holder 2 formøder inden brylluppet som gøres for, at vi kan lære hinanden bedre at kende og få snakket godt om ønskerne. Jeg vil rigtigt gerne have, at I kan føle jer helt trygge ved mig, så I kan nyde dagen når det gælder, mens jeg koncentrerer mig om mit. Når vi svinger godt sammen, vil jeg ikke længere være “ham den hyrede bryllupsfotograf”, og det vil Jeres gæster kunne fornemme. Kemien vil smitte af jeg vil ende ud med bedre billeder.

Inkluder bryllupsfotografen

Mange af de bryllupper som jeg er endt med de skønneste billeder fra, har ikke så underligt været bryllupper, hvor parret har haft overskud til at lytte til og efterkomme deres fotografs ønsker – for hvem andre end bryllupsfotografen tænker egentlig i billeder? Flotte billeder, som jeg ser det, er et resultat af en større helhed og jeg vil så vidt muligt gerne være behjælpelig med input.

Antallet af billeder

Det antal som står under hver pakke er den mængde billeder, man som minimum skal forvente at få. Det er ikke unormalt at jeg leverer flere, men lover det ikke fordi, det ikke er til at vide hvordan en dag bliver. Hvis jeg skulle love et større antal billeder ville det betyde, at jeg i løbet af en dækning skulle fokusere på kvantitet, som går ud over kvalitet.

Landsdækkende?

Jeg holder til i København og dækker bryllupper primært på Sjælland og Fyn. Jeg vil også gerne snakke med Jer om muligheder, hvis Jeres bryllup skal holdes i Jylland og I ønsker dækning gennem hele.

Louise + Michael
Læs mere
Han er dygtig, professionel, tillidsvækkende og har skøn humor. Vi og vores gæster var imponerede over processen og ikke mindst resultatet.
Julie + Magnus
Læs mere
Zafar’s engagement på dagen og hans evne til at være på det rette sted på det rette tidspunkt var mildest talt imponerende.
Pernille + Bowan
Læs mere
Det er tydeligt, at du har stor erfaring, men du er også utrolig engageret. Du havde tænkt på ting, som vi aldrig havde tænkt på. Tak for det, Zafar.
Tidligere
Næste

Sådan er forløbet…

Udfyld kontaktformularen forneden, send en mail eller ring, med forespørgsel eller hvis I ønsker at booke. Hvis jeg er ledig, arrangerer vi et møde.

Det 1. formøde er det vigtigste og holdes kort efter henvendelsen. Det bruges til at forventningsafstemme og vurdere, om kemien passer. Mødet er som regel på 1-1½ time og vil være uforpligtende.

Under mødet gennemgår vi dagen og Jeres ønsker. Jeg plejer at stille spørgsmål som hvad gode billeder er for Jer, hvilke slags billeder I overordnet ønsker fra dagen og, om der er noget jeg bør være særligt opmærksom på.

Det vil være en fordel hvis I medbringer billeder, som viser hvad I kan lide. Det behøver ikke være mine billeder. Send meget gerne billederne inden, så jeg kan være bedre forberedt.

Jeg sender en faktura når I beslutter Jer for at booke. Betalingen vil sikre datoen. Der er ingen betalingsfrist på fakturaen som betyder, at jeg er frit stillet til, at kunne gå videre med en anden kunde – jeg giver dog altid lyd fra mig, hvis det skulle hænde at jeg får anden henvendelse til samme dato. Alt andet er dårlig stil.

I får også tilsendt link til en online formular, hvor I kan indtaste praktiske oplysninger og detaljer for dagen. Disse oplysninger bruges til at lave en skriftlig aftale. Den vil i kunne gennemlæse og underskrive online.

Det er normalt, at småting ikke er helt på plads når den skritlige aftale første gang laves. Det er fint og vi kan sagtens opdatere den skriftlige aftale senere. Det vigtigste i første omgang er, at vi får sat rammerne for omfanget af dækningen, pris, hvad hvad I får.

Jeg vil kontakte jer senest 1 måned forinden brylluppet med henblik på, at aftale tid til næste formøde og prøvefotografering. I  skal selv være mere end velkommen til at kontakte mig inden da, hvis der f.eks. ifm. planlægning måtte være noget, som I vil høre min mening om.

Jeg anbefaler, at andet formøde og prøvefotografering afvikles indenfor 14 dage op til brylluppet. Prøvefotografering afvikles samme dag, lige efter mødet. Effekten fra prøvefotografering kan nå at forsvinde, hvis vi aftaler et for tidligt tidspunkt.

Under mødet opsummerer vi dagen og ønskerne, og får eventuelt de sidste småting på plads. Mødet plejer at være på 30-60 minutter.

 

Efter mødet afvikles ca. 40 min. prøvefotografering i nærområdet. I skal ikke være særligt forberedte mht. tøj eller sådan noget. Prøvefotograferingen handler ikke om at tage billeder men om, at I skal vænne Jer til kameraet og få en fornemmelse for hvordan I skal være  – som i bund og grund er, at være sig selv. Jeg vil efterfølgende sende en lille håndfuld billeder, så I bedre kan forholde Jer til hvordan I klarede Jer.

I kan læse mere om prøvefotografering på denne side.

Så er det omsider den store dag, hvor det er super vigtigt for mig, at I kan være i nuet og ikke skal bekymre jer om mig. Jeg vil være diskret langt det meste af tiden og fange øjeblikke, detaljer og stemninger. Jeg plejer ikke at belaste mine kunder med snak om abejdet, på dagen. I bør I stedet udvælge en person, som jeg kan henvende mig til, hvis det der skulle være noget. Jeg har som reel ikke brug for nogen, men det kan afhænge af Jeres ønsker. Om aftenen er det toastmaster, som jeg allierer mig med.

Ved dækning over mange timer får jeg får brug for pauser, som holdes når det kan lade sig gøre. Jeg holder ikke pauser fordi, der er noget jeg ikke fotograferer – der er dog en enkel undtagelse: jeg fotograferer ikke spisende gæster.

Jeg anbefaler at der sættes 1½ time af til parfotografering på lokation, ekskl. den tid det tager at køre frem og tilbage.

Efter brylluppet er det om af sortere og behandle. Der er ikke så meget spændende eller informativt, at nævne om det. Sig endelig til, hvis I vil sende takkekort. Så vil jeg sørge for at gøre nogle billeder klar for Jer, indenfor kort tid efter brylluppet.

Leveringstiden afhænger af størrelsen af pakken og travlhed.

Vi kan snakke om album efter efter I har fået billederne. Det gør også, at I bedre kan tage stilling til hvordan bryllupsalbummet skal blive.

Jeg tilbyder rabat, hvis album bestilles op til 30 dage efter billederne er leveret. I kan se mere om album på denne side.

Kontakt

Send en besked med din forespørgsel, og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt

    Dine indtastede oplysninger indsamles til kundekartoteket, kun med henblik på korrespondance. Se mere under Cookie- og Privatlivspolitik.

    Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for tastefejl. Priser og ydelser kan ændres uden varsel