BRYLLUPSFOTOGRAF

Pakker & Priser

TAK FOR AT I OVERVEJER MIG SOM JERES BRYLLUPSFOTOGRAF

I ønsker en fotograf som fanger autentiske øjeblikke og stemninger. Foreviger detaljer, små som store og får i sær Jeres kemi og personligheder frem, på de pæne bryllupsbilleder og, i det hele taget lytter til og efterkommer Jeres ønsker.

Så er det lige mig. I får en engageret bryllupsfotograf, som stræber efter at forevige dagen bedst og flottest muligt. Jeg er diskret samtidigt med, at jeg gør mig til en del af dagen, så I kan få gode, stemningsfyldte og livagtige billeder. At tage billeder er let, men at lave gode billeder kræver mere, som for eksempel effektiv kommunikation, som I også gerne ønsker.

Jeg holder til i København og dækker bryllupper primært på Sjælland og Fyn. Du skal være velkommen til at skrive, hvis dit bryllup skal holdes i Jylland.

Louise + Michael
Læs mere
"Han er dygtig, professionel, tillidsvækkende og har skøn humor. Vi og vores gæster var imponerede over processen og ikke mindst resultatet"
Julie + Magnus
Læs mere
"Zafar’s engagement på dagen og hans evne til at være på det rette sted på det rette tidspunkt var mildest talt imponerende"
Pernille + Bowan
Læs mere
"Det er tydeligt, at du har stor erfaring, men du er også utrolig engageret. Du havde tænkt på ting, som vi aldrig havde tænkt på. Tak for det, Zafar"
Tidligere
Næste

Pakker & Priser

Professionel service – personlig tilgang

DAGEN

Brudens forberedelser | Vielse | Bryllupsbilleder af parret | Reception | Middag | Brudevals | 1 time fest | 500 billeder

14.000,-

FESTEN

Vielse | Bryllupsbilleder af parret | Reception | Middag | Brudevals | 300 billeder

12.000,-

HYGGEN

Vielse | Bryllupsbilleder af parret | Reception | 150 billeder

8.000,-

PARRET

Vielse | Bryllupsbilleder af parret | 75 billeder

5.000,-

Priserne forudsætter, at billeder må bruges*. Ved “brudens forberedelser” dækkes gommen også, såfremt det ønskes og er muligt.

TILVALG

Brudens forberedelser: 1.000,-
Pr. ekstra påbegyndt time: 1.000,-

TRANSPORT

København og Frederiksberg: inkluderet
Sjælland: 500,- Fyn: 1.000,- Jylland: fra 1.500,-

Fotoalbum med omslag i stof

FYSISKE BILLEDER

Det er meget rart med digitale billeder, men fysiske billeder er noget helt andet, hvor det ikke kun er følelsen af, at sidde med noget i hånden. Billederne ser også nærmest mere levende ud.

Jeg tilbyder -10% på følgende produkter. Tilbuddet gælder op til 1 måned efter I har modtaget billederne.

PROCESSEN, FRA START TIL SLUT

1. Formøde

Det første møde er uforpligtende og det vigtigste. Vi drøfter dagen, Jeres ønsker og i det hele taget får forventningsafstemt. Vi lærer hinanden at kende og I må derfor meget gerne fortælle, hvad I kan lide og ikke kan lide. Dette møde kan være på 1-1½ times varighed.

2. Skriftlig aftale

Foruden delbetalingen som sikrer datoen, laver vi også en skriftlig aftale. Det er endnu en detalje som burde gøre, at I kan føle Jer trygge med mig som Jeres bryllupsfotograf.

3. Opfølgende møde

I bliver kontaktet ca. 1 måned forinden brylluppet, med henblik på at arrangere det andet møde. Det afholdes typisk indenfor 14 dage op til brylluppet og vi opsummerer ønskerne, får eventuelt de sidste detaljer på plads og selvfølgelig, få sagt hej til hinanden igen. Dette møde er typisk på ½-1 times varighed.

4. Prøvefotografering

Efter det andet møde afvikler vi prøvefotografering. Formålet er, at få Jer til at stå foran kameraet og faktisk glemme det, så de naturlige billeder kan laves. Det hjælper ikke kun i forbindelse med parbillederne men også for billeder, som tages gennem øvrige dele af dagen. I vil lettere vil kunne nyde dagen, fordi I har "glemt" kameraet. Prøvefotograferingen tager ca. 45 minutter.

5. bryllupsfotografering

På selve dagen fotograferer jeg løs og siger ikke så meget. Jeg er diskret og fanger autentiske øjeblikke og stemninger. Billeder af detaljer skal der naturligvis også være nogen af. Inden dagen aftales det, hvilken indflydelse jeg kan have for nogle få og bestemte tidspunkter, med henblik på at billederne skal blive bedre.

6. Billedbehandling

Billedbehandling er en stor del af opgaven og kan deles op i følgende bidder:

SORTERING:
Heldagsdækning, f.eks. fra vielsen til og med brudevalsen munder ofte ud i omkring 4000 billeder. De skal sorteres, så I får de pæneste og de bedste bryllupsbilleder.

HVIDBALANCE OG LYS:
Nogle billeder kan være blålige og andre kan være gullige. Disse farver udlignes, så billederne gennem hele dagen ser mere ensartede ud. Lysstyrken kan også variere, som også må justeres. Dette arbejde er det kedeligste, men også det mest kritiske og tidskrævende.

BESKÆRING:
Billeder beskæres efter behov, så de fremstår pænt. Det er også under denne process, at billeder som burde stå lige, rettes til.

KREATIVE FARVER:
Selvom min billedbehandling hælder mod naturlige farver, er der stadigvæk en stil bag dem. Jeg opfinder naturligvis ikke stilen fra bund hver gang, men på grund af forskelle på eksisterende lys og omgivelser, er der tit behov for, at justere billede for billede.

FORSKØNNELSE:
Måske man har fået sig en uheldig bums eller, der er f.eks. en person i baggrunden på et parbillede. Det kigger jeg også på - så længe det bare ikke bliver for omfattende arbejde. Jeg forsøger at være opmærksom på forstyrrende elementer, men de kan ikke altid undgås.

SORT/HVID:
Sort/hvid billeder laves som det allersidste og også her starter jeg med et udgangspunkt, som raffineres billede for billede. Det er særligt ifm. sort/hvid billeder, fordi der ofte er mere kontrast, at jeg pensler lidt hist og pist for, at lysne eller mørkne. Det kan bringe f.eks. et ansigt frem og skjule noget uinteressant, som alt i alt gør, at billederne viser det de skal og bliver bedre.

EVALUERING:
Det er enormt let at stirre sig blind når der arbejdes med billeder. Det kan være man synes noget ser godt ud den ene dag, men som man på den efterfølgende dag synes, ser forkert ud. Det er derfor vigtigt, at jeg også holder "pauser".

7. LEVERING:

Det tager hen mod 4 uger og i travle perioder, kan det tage lidt længere, før billederne er klar. Det kan virke som lang tid, men der kan være andre bryllupper, møder, andet billedbehandling osv. osv., som alt sammen er med til at gøre, at jeg ikke kan arbejde kun med billeder fra eet bryllup ad gangen. Jeg forsøger, at levere så hurtigt jeg kan. Jeg forstår naturligvis godt, at man er spændt og ønsker at se bryllupsbillederne hurtigst muligt.

8. OPFØLGNING:

Efter i har fået set billederne fra Jeres store dag, vil I forhåbentligt give en tilbagemelding. Som bryllupsfotograf er det meget rart med feedback. Der er også noget personligt jeg lægger i arbejdet og kan derfor tænke det værste, hvis der er et par, som jeg aldrig hører fra igen.

Tanja + Nicki
Læs mere
"Du forstod at spørge ind til vores forventninger og ideer, men samtidig satte du også nogle tanker i gang omkring hvad resultat vi forventede"
Helle + Rune
Læs mere
"Vores gæster elskede dig, og havde intet andet end rosende ord om dig, og lige nu anbefaler vi dig til alle der skal holde en stor fest"
Sandra + Anders
Læs mere
"Der er virkelig en smuk æstetik i dine billeder. Og så har du formået at fange alle de vigtige øjeblikke som vi håbede på og meget mere til. Vi er simpelthen så imponerede og tilfredse"
Tidligere
Næste

Kontakt

SEND EN BESKED – ELLER RING PÅ 23265058

Dine indtastede oplysninger indsamles til kundekartoteket, kun med henblik på korrespondance. Se mere under min Cookie- og Privatlivspolitik.

*Priserne forudsætter, at alle leverede billeder må bruges offentligt af fotografen på zafariqbal.dk, sociale medier, i trykt form, i konkurrencer mv. Det kan frabedes mod en merpris på 2.000,- som kompensation for tabt mulighed for promovering og markedsføring.