BRYLLUPSFOTOGRAF

Pakker & Priser

10 års jubilæum
Op til 6.000,- nedslag i pris!

4.000,- nedslag i pris
på Pakke III og IV, hvis brylluppet holdes på Sjælland i 2023

2.000,- nedslag i pris
på Pakke III og IV, hvis brylluppet holdes på Sjælland i 2024

2.000,- nedslag i pris
hvis billeder fra dagen må bruges til egen promovering og markedsføring

Dette tilbud kan kombineres med tilbud på pakkerne!

Priser efter højeste besparelse:
Pakke III: 8.000,-
Pakke IV: 10.000,-

Plus eventuel 500,- til transport

Priser for pakker som kan ses længere nede på siden, er normalpriser og tager udgangspunkt i, at billeder må bruges af fotografen

(Mere info om brugsret, efter pakkerne)

Billeder med liv og sjæl

Jeg elsker at fange naturlige øjeblikke og stemninger samtidigt med, at jeg går op i at billederne skal være interessante, flotte eller på anden måde gode. Det er årsagen til at jeg overhovedet kom ind på bryllupsfotografering.

“Naturlige billeder” er for mig et spørgsmål om at kunne være hvor man skal være samtidigt med, at være diskret. Fotografens personlighed er meget afgørende på dette punkt.

Opstillede billeder har også sin berettigelse. Det gælder særligtfamiliebilleder og jeg går op i, at de skal være pæne. Men bortset fra det, hælder jeg absolut til den naturlige side.

Til vores bryllup i sommers havde vi booked Zafar til at fotografer hele dagen og sikke nogen flotte billeder vi har fået. Han er utrolig dygtig og går meget op i hver detalje. Han har et fedt koncept med,at man mødes personlig inden og gennemgår forventningerne og får taget prøvebilleder. Billederne vi har modtaget fanger folk naturligt og deres personlighed, hvilket vi gik meget op i. Derudover tog han også flotte billeder af maden, stemning billeder og lokationerne. Vi vil klart anbefale ham til andre og det sikkert vi vil bruge ham igen.
Lærke østervig
Lærke Østervig
20. November, 2022
Man kan med Zafar mærke at hans interesser og arbejde forenes i hans hverv som fotograf. Dette gør hele oplevelsen, fra den første kontakt til den endelige levering af billederne, og alt imellem, helt sublim. Vi har været mere end meget tilfredse de 2 gange vi har booket Zafar. Derfor kan vi kun give Zafar de varmeste anbefalinger.
Volkan gültekin
Volkan Gültekin
23. Oktober, 2022
Vi har været mere end tilfredse med Zafars indsats til vores bryllup i juni 2022. Inden brylluppet klædte hans os godt på til, hvordan vi selv kunne bidrage til at få de bedst mulige billeder og detaljer i kassen. Til selve festen var han initiativrig, venlig og koordinerende uden at være pushy. Han hjalp med at guide gæsterne og os til de bedste fælles- og stemningsbilleder. Da vi skulle have taget billeder af brud og gom, var Zafar fuld af idéer til konstellationer, smukke baggrunde, det rigtige lys og fik os samtidig til at slappe af og have det sjovt. Jeg vil i meget høj grad anbefale Zafar, hvis du vil have taget en masse smukke billeder til din fest - uden at det koster en bondegård. Eller en halv bondegård. Tak for det, Zafar! Vi er meget glade for billederne!
Liv trojaborg
Liv Trojaborg
24. Juni, 2022
Zafar en en utrolig dygtig, grundig og professionel fotograf. Dertil også et meget behageligt og tillidsvækkende menneske. Vi var meget glade for vores oplevelse med Zafar til vores bryllup og ikke mindst de smukke billeder derfra.
Anne smidt
Anne Smidt
19. Juni, 2022
12/10 - kvalitet til sidste sekund. En rigtig flue på væggen som fangede de små og store øjeblikke. Han fik os til at slappe af foran kameraet. Christina og jeg er yderst tilfredse med hele forløbet og billederne. Zafar kan sit håndværk og kan varmt anbefales til alle.
Kevin bøje
Kevin Bøje
16. Juni, 2022
Zafar er super dygtig, og vi er rigtigt glade for vores billeder. Hvis man ønsker en fotograf der er “fluen på væggen” og fanger de gode øjeblikke, så er det bestemt Zafar man skal kontakte. Han har vores bedste anbefalinger.
Kristina jensen
Kristina Jensen
30. December, 2021
Vi valgte Zafar som vores bryllupsfotograf, fordi han havde kendskab til anden etniske bryllupper, samt en anderledes stil som fotograf. Jeg faldt over hans hjemmeside med hans tidligere fotograferinger, og kunne tydeligt se at han stræber efter at indfange gyldne øjeblikke, som er mindre opstillet. Vi var meget tilfredse for Zafars punktlige arbejde, og hans professionelle mindset. Zafar er rigtig god til at samarbejde, og hvis man har en stram agenda, så følger han den til dørs uden forsinkelser eller anmærkninger. Det var også meget rart at blive prøvefotograferet 2 uger inden vores bryllupsdag, hvor han kom med nogle bemærkninger/anbefalinger der gjorde at vores billeder blev mindre opstillet og perfekte. Det var vigtigt, at vi forstod hinanden, og hvad vi ønskede. Det satte Zafar rigtig meget tid af til, hvor vi var løbende i dialog omkring placering af fotografering og dagens forløb. Zafar er en meget udadvendt, og et rigtig behagelig menneske. Han var helt klart en af vores helte på dagen med innovative løsninger da vejret begyndte at være en udfordring. Jeg/vi vil helt klart anbefale Zafar, og kommer nok til at samarbejde med ham igen når jeg får brug for en professionel og dygtig fotograf.
Emin kolcak
Emin Kolcak
8. November, 2020
Zafar var vores valg af bryllupsfotograf, fordi hans billeder bar præg af at indfange øjeblikke og dertil at være mindre opstillede. Vi var meget tilfreds med valget og vi fik de fineste billeder fra hele dagen. Det var dejligt, at vi havde været ude et par uger inden brylluppet at prøvefotografere, og der var afsat meget tid til at tale om vores ønsker. Zafar var rigtig god at have med hele dagen, og vi vil klart anbefale at have en fotograf med gennem hele dagen og vi vil helt klart anbefale Zafar!
Lea vesterby
Lea Vesterby
12. April, 2020
Zafar er en utrolig dygtig fotograf! Vi var så glade for at give ham den store opgave, at forevige vores dag ved at fange nogle fantastiske stemninger og momenter, som vi altid vil se tilbage på med et smil. De varmeste anbefalinger til dig, der søger en professionel, dygtig og dedikeret fotograf.
Nibras aziz
Nibras Aziz
17. Januar, 2020
He’s one of the best photographer in Denmark.
Ali saraç
Ali Saraç
10. Januar, 2019

Rustik eller naturlig stil for billedbehandling

Jeg har to stilarter for billedbehandling. Rustik og naturlig. I kan frit vælge hvilken stil Jeres billeder skal redigeres med

Billedbehandling er mere end filtre. Jeg gennemgår billederne individuelt for at sikre ensartet look. Billedbehandling er dét, som altid tager længst tid

Swipe billeder på denne side for at se forskellen mellem den rustikke og naturlige stil – længere nede på siden kan du læse om mine tanker bag billebehandling.

Pakke IV

Dækning af brudens forberedelser (også gommen, hvis muligt), vielse, parbilleder, reception, middag, brudevals og fest.

 • 1 time under brudens forberedelser
 • Dækning fra 30 min før, under (hvis tilladt) og efter vielse
 • 1½ times parfotografering på udvalgt lokation
 • Øjeblikke, stemninger og detaljer under reception
 • Øjeblikke, stemninger og detaljer under bryllupsmiddagen
 • Brudevals
 • Dækning af fest indtil kl. 01:00
 • Digitale billeder, som leveres behandlede og i højeste opløsning

14.000,-

Pakke III

Dækning af vielse, parbilleder, reception, middag og brudevals.

 • Dækning fra 30 min før, under (hvis tilladt) og efter vielse
 • 1½ times parfotografering på udvalgt lokation
 • Øjeblikke, stemninger og detaljer under reception
 • Øjeblikke, stemninger og detaljer under bryllupsmiddagen
 • Brudevals
 • Digitale billeder, som leveres behandlede og i højeste opløsning

12.000,-

Pakke II

Dækning af vielse, parbilleder og reception.

 • Dækning fra 30 min før, under (hvis tilladt) og efter vielse
 • 1½ times parfotografering på udvalgt lokation
 • Øjeblikke, stemninger og detaljer under reception, indtil I går til bords
 • Digitale billeder, som leveres behandlede og i højeste opløsning

8.000,-

Pakke I

Dækning af vielse og parbilleder på udvalgt lokation.

 • Dækning fra 30 min før, under (hvis tilladt) og efter vielse
 • 1½ times parfotografering på udvalgt lokation
 • Digitale billeder, som leveres behandlede og i højeste opløsning

6.000,-

Pakkepriser og fotografens brugsret

Som professionel bryllupsfotograf er det vigtigt, at jeg løbende kan vise billeder. Pakkepriserne tager derfor udgangspunkt i, at jeg må bruge bruge alle billeder taget gennem den bookede tid. Hvis det ikke ønskes, kan det frabedes mod følgende merpriser:

Pakke I og II: 1.000,-
Pakke III og IV: 2.000,-

Billederne bruges til egen promovering og markedsføring. De kan blive vist på hjemmeside, sociale medier og gennem online reklamer.

Delbetaling ved booking

Delbetaling for sikring af booking udgør 50% af pakkens pris. Restbeløb opkræves 1 måned inden brylluppet.

Transport

Sjælland: 500,-
Fyn: 1.500,-
Jylland: Efter aftale

Album, print mv.

Jeg tilbyder fotoalbum, print, lærredsprint, rammer mv. som I i ro og mag vil kunne opsætte og bestille fra Jeres galleriside.

Bestil print gennem fotografen

Det kan betale sig at bestille fysiske fotoprodukter gennem mig. Måske du allerede er bekendt med, eller har set udtrykket “klar til print”. Det bruges om billeder som er behandlede og som leveres i stor nok kvalitet (nok antal pixels) til, at man selv kan stå for print.

De billeder jeg leverer er også “klar til print”. Men klar til print betyder ikke det er bedst.

Det bedste er altid at tage individuel stilling til billede, medie og størrelse. Nogle typiske scenarier er:

 • Printskarphed tilpasset til fysisk størrelse
 • Optimering af kvalitet
 • Manipulere kanter så kritiske detaljer ikke forsvinder rundt om et lærredsprint
 • Fjerne detaljer i et billede som kan virke distraherende på print

Når du modtager link til billederne, vil du også have adgang til shop. Alle bestillinger sættes på hold i op til 14 dage. Jeg tjekker bestillingerne igennem og justerer og optimerer efter behov. Hvis der ikke er brug for noget, sendes bestillingerne straks videre til produktion. Jeg bruger pris og kvalitetsbevidste leverandører, fra forskellige lande indenfor EU.

Se flere billeder

Se mere af mit arbejde, og hvordan de 2 stilarter for billedbehandling er. Alle kunder kan frit vælge stilen for billedbehandling

Billedbehandling

Jeg behandler billede for billede og der er dermed ikke tale om bare nogle filtre om bruges. Det er en tidskrævende process, og jeg mener den er vigtig.

Med “billedbehandling” mener jeg sådan noget som at justere farver, lys og kontrast. Skønhedsrelateret redigering, som mange tænker på når man taler om billedbehandling, gør jeg mig ikke i – at fjerne en uheldig bums hist og pist kan dog godt gå an. Men helt grundlæggende synes jeg, at man skal kunne genkende sig selv.

Det er een ting at behandle et billede og få det til at se godt ud – det er noget helt andet, at få samme stil til at fungere på billeder taget gennem en dag fordi omgivelser og lys skifter, og disse har stor indflydelse på det overordnede look. De stilarter jeg tilbyder har været gennemtestet og resultatet lever op til mine kriterier.

Fun fact: naturlig stil tager længst tid at arbejde med.

Det siger kunderne

Bildene er helt FANTASTISKE, og du har fanget alle de øjeblikk vi håpet, og fler!
Lille billede til anbefalinger
Beate & Anders
Et års bryllupsdag i dag og de bedste tanker sender vi til Zafar, for Zafar er fantastisk!
Lille billede til anbefalinger
Louise & Michael
Jeg må tilstå, at de billeder vi har modtaget fra dig, overgår vores forventninger
Lille billede til anbefalinger
Dejana & Tomas

Følg mig på nettet

Jeg er ikke god til at være foran et kamera
Kan du hjælpe?

Det er OK, og der er faktisk der mange som har det på samme måde. Det er derfor jeg nogle år tilbage indførte prøvefotografering. En vigtig ting at understrege er, at jeg prøver at arbejde med et par som de er og ikke, at parret skal være noget de ikke er. Måske det er her, at størstedelen af usikkerheden kommer fra – men når man indser at man kan være sig selv, bliver det meget lettere… og sjovere, for parret.

Prøvefotografering er en foto-session som afvikles kort forinden brylluppet og handler om at prøve det af, om hvordan det er at være foran kameraet. Det hjælper på usikkerhed over hvordan man skal være foran kameraet eller nervøsitet over, om det nu kan blive godt. Jeg vejleder undervejs og man skal derfor ikke bekymre sig over ideer, hvad man skal gøre osv. Jeg indførte prøvefotografering for efterhånden en håndfuld år siden og det fungerer rigtigt godt.

Synes du bryllupsfotografer er dyre?

Synes du bryllupsfotografering koster meget? Det kan være nemt at overse at vi har en del ansvar. Det kræver evner og leveringsdygtighed, som ikke er omkostningsfrie, for at være en ordentlig bryllupsfotograf. Personligt tror jeg også, at mobiltelefoner og sociale medier har skabt en illusion af, at det er nemt at tage billeder.

Jeg har skrevet i min blog om emnet. Du skal være velkommen til at læse det her (åbnes i nyt vindue).

Send besked

Konkakt mig for uforpligtende snak

  Dine indtastede oplysninger indsamles til kundekartoteket, kun med henblik på korrespondance. Se mere under Cookie- og Privatlivspolitik.

  Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for tastefejl. Priser og ydelser kan ændres uden varsel