BRYLLUPSFOTOGRAF

Pakker & Priser

TAK FOR AT I OVERVEJER MIG SOM JERES BRYLLUPSFOTOGRAF

Jeg elsker stemningerne og atmosfæren ved bryllupper og vil elske, at være bryllupsfotograf på Jeres store dag. I får en engageret fotograf, som stræber efter at forevige øjeblikke, stemninger og detaljer fra dagen, som I får lyst til at genopleve igen og igen.

bryllupsfotografering

Et bryllup er en vigtig begivenhed og det skal kunne ses og fornemmes på bryllupsbillederne. Det er vigtigt, at jeg er diskret mens det samtidigt også er vigtigt, at jeg kan gøre mig til en del af dagen, så kan jeg ende ud med livagtige billeder. I får en engageret bryllupsfotograf, som har prøvet og oplevet lidt af hvert, og som på dagen gør en aktiv indsats for, at forevige dagen bedst muligt. Se herunder mine pakker og priser og send gerne en besked, hvis I har ønsker som ligger udenfor disse.

ALLE PAKKERNE INKLUDERER

Ikon, formøde

2 FORMØDER

Det første møde holdes efter booking eller tidligere, for at I kan vurdere, om jeg er den rette bryllupsfotograf for Jer. Vi afstemmer forventninger, drøfter dagsplan mv. Det andet møde holdes når brylluppet nærmer sig.

Ikon, prøvefotografering

PRØVEFOTOGRAFERING

Prøvefotografering er en foto-session, som ikke handler om billeder men om, at I kan få det afprøvet, så i på dagen kan være den tand mindre usikre og nervøse. Det plejer at hjælpe enormt meget.

Ikon, billedbehandling

BEHANDLEDE BILLEDER

Alle leverede billeder vil være behandlede i farve og som sort/hvid kopier. Under billedbehandlingen gennemgås de individuelt og manuelt for, at sikre et ensartet og professionelt look.

Ikon, levering

DIGITAL LEVERING

Bryllupsbillederne leveres på USB stick i store og web-venlige størrelser. I får også et privat online-album, som vil være tilgængeligt i 24 måneder, og hvorfra billeder kan downloades i bedste kvalitet.

HVAD FOTOGRAFERES?

Bruden holder en tale

Jeg fotograferer alt det vigtige, lige fra de åbenlyse højdepunkter, til de små detaljer. Langt det meste af det jeg laver, er fotojournalistik. Dvs. naturlige øjeblikke og stemninger, som fanges flot.

Jeg tager oftest disse billeder...
Forberedelser:
Mens bruden gør(es) klar, smykker, brudesko, brudekjole, når kjolen og smykker tages på, øjeblikke og stemninger.

Gommens forberedelser dækkes også, såfremt det ønskes og er muligt.

Vielse:
Gæster ankommer, den ventende gom, hilsner, af kirken ude og inde fra, eventuel pynt, brudens ankomst til kirken, bruden “gør klar” i våbenhuset, når bruden føres op af kirkegulvet, når gommen ser bruden for første gang, under vielsen (hvis tilladt), når der gives ringe, første kys, parret forlader kirken, lykønskninger, riskast eller andet, parret og gæster mingler og hygger sig, gruppebillede med alle gæster (kongebillede), parret forlader gæsterne, øjeblikke og stemninger.

Reception:
Velkomst, snack, pynt mv., bryllupskage, parret skærer kagen, parret og gæster mingler og hygger sig, gruppe/familiebilleder, øjeblikke og stemninger.

Bryllupsbilleder på lokation:
Flotte billeder af parret på en forudbestemt lokation eller lokationer. Billederne vil i stor grad hælde mod det jeg generelt laver mens de individuelle pars ønsker, som aftales forinden dagen, imødekommes. F.eks. ønsker nogle par mere af landskabsbilleder mens andre vægter nærbilleder. Nogle ønsker bryllupsbillederne skal se naturlige ud, mens andre kan ønske, at bryllupsbillederne gerne må være mere opstillede end sædvanligt.

Bryllupsmiddag:
Parret ankommer, velkomst, billeder af stedet, lokalet og bordopdækning. Øvrige detaljer såsom velkomstskilt og bordplan, taler, indslag, parrets og gæsters reaktioner, når bruden eller gommen har forladt lokalet, maden, brudebuket og vielsesringene, brudevals, gommens sok klippes af, brudens slør klippes/rives i stykker, øjeblikke og stemninger.

Jeg tager ikke nærbilleder af personer som spiser.

Bryllupsfest:
Festlige billeder af parret og gæster, som danser og hygger sig. Parret forlader festen.Bemærkninger:
Ikke to bryllupper er ens og rækkefølge og type af billeder kan derfor sagtens afvige. Det er f.eks. meget forskelligt, om bryllupskagen skæres under receptionen eller, om den skæres på et andet tidspunkt.

Når jeg fotograferer, er det ikke ud fra en fast liste. Jeg har en holdning om, at man skal kunne fornemme hvordan bryllupsdagen var og så ud. Det kan derfor være, jeg på dagen vælger eller bliver nød til, at nedprioritere noget, til fordel for noget andet.

Hvis der er noget I mener jeg bør være særligt opmærksom på, bør I fortælle mig det, så jeg på dagen kan prioritere og bruge tiden bedst muligt.

Der kan være få tilfælde, hvor jeg gerne vil kunne komme med forslag, med henblik på at kunne få bedre billeder. Det kunne f.eks. være, at jeg ønsker at bryllupskagen placeres lidt anderledes.

Som bryllupsfotograf tænker jeg jo i billeder og der kan være generende elementer som andre slet ikke tænker over. F.eks. kan spottet til brudevalsen være mere eller mindre tilfældig og kedelig, mens jeg ville kunne udpege det bedste spot. Forskellen kan være betydelig og uden, at det egentlig gjorde noget eller at kunne mærkes, at jeg blandede mig. Det aftales på forhånd, i hvilken grad jeg kan blande mig, som jeg dog aldrig gør midt i en handling.

Smartphones og internettet har gjort os meget selvbevidste. Tryghed, ikke kun overfor bryllupsfotografen, men også med sig selv, spiller en meget stor rolle for, at kunne lave de naturlige billeder som jeg elsker. Jeg plejer at sige, at venner og veninder er mine største konkurrenter, for med disse personer vil man i meget højere grad være afslappet, når de tager billeder. Når en fremmed, f.eks. mig, skal tage billederne, bliver det hurtigere en bevidst aktivitet og mange ved pludseligt ikke hvad de skal gøre af sig selv.

Med prøvefotografering forsøger jeg at skabe tryghed og bekendtskab, så mine kunder kan være mere afslappede på dagen. Det handler blot om, at afvikle en foto-session for inden brylluppet, hvor det ikke handler om at lave gode billeder. Det handler derimod om, at man får førstehånds indblik i, hvordan det foregår, hvordan man skal være samt hvordan jeg er og arbejder.

Det lyder nok ikke af meget, men prøvefotograferingen hjælper så meget, at det er en fast del af alle mine pakker.

 

Hvad er prøvefotografering?

Prøvefotografering giver bedre billeder til brylluppet

Får vi billeder fra prøvefotografering?

Udgangspunktet er, at billeder fra prøvefotografering ikke leveres som et færdigt produkt. Der kan nemlig være udfordringer ved at lave pæne billeder, som jeg under prøvefotograferingen vælger at nedprioritere. Det kan f.eks. være en jogger i baggrunden.
 
Med det sagt, sender jeg en lille håndfuld billeder over mail. Det er en del af “øvelsen”, at få lov til at se hvordan resultatet blev. De billeder, selvom de ikke er et endeligt produkt, er med til at skabe trygheden og opbygge selvtillid.

Pakker & Priser

DAGEN

Brudens forberedelser | Vielse | Bryllupsbilleder af parret | Reception | Middag | Brudevals | 1 time fest | 500 billeder | 14.000,-

FESTEN

Vielse | Bryllupsbilleder af parret | Reception | Middag | Brudevals | 300 billeder | 12.000,-

HYGGEN

Vielse | Bryllupsbilleder af parret | Reception | 150 billeder | 7.000,-

PARRET

Vielse | Bryllupsbilleder af parret | 75 billeder | 4.000,-

Priserne forudsætter, at billeder må bruges*. Ved “brudens forberedelser” dækkes gommen også, såfremt det ønskes og er muligt.

TILVALG

Brudens forberedelser: 1.000,-
Pr. ekstra påbegyndt time: 1.000,-

TRANSPORT

København og Frederiksberg: inkluderet
Sjælland: 500,- Fyn: 1.000,- Jylland: 1.500,-

Etnisk bryllupsfotografering

Jeg fanger det personlige og stemningsfyldte, og har primært fokus på parret samt de mest betydningsfulde personer omkring dem. Mange etniske bryllupper er folkefester og kan derfor være arrangementer, som ikke ligger indenfor mit kerneområde. Hvis Jeres bryllup skal være personligt og unikt, er jeg den helt rette bryllupsfotograf for Jer. Hvis brylluppet følger de traditionelle normer, vil det nok være bedst, at vælge en anden bryllupsfotograf.

MIN STIL

Apr, 2017: Med mange hundrede gæster kan det at lave gode og flotte billeder være som at svømme mod strømmen - men lige her, ved Sema og Ahmets bryllup, gik alt bare op i en højere enhed og jeg fik det ene gode skud efter det andet.

De pæne parbilleder vil i nogen grad være opstillede men det er vigtigt, at det ikke bliver akavet og, at parret fremstår som sig selv og naturligt. Det er svært for mange par og netop derfor inkluderer alle mine pakker prøvefotografering. De pæne billeder skal være sjove og hyggelige at lave og uden, at billederne bliver unaturligt fjollede.

Under de øvrige dele af dagen går jeg mest op i, at fange naturlige øjeblikke og stemninger og også, at fange højdepunkterne smukt, så der kommer en wow-faktor over de billeder. Min måde at fotografere på og den type billeder jeg går efter, er meget usædvanlig blandt flere etniske kulture, ikke mindst fordi familier og gæster føler de skal kigge mod kameraet eller ofte bede om opstillede billeder, på grund af mobiltelefoner og fordi, der er mange børn som løber og leger over det hele. Hvis der gennem dagen er fokus på begivenheden, folk beholder telefonerne i lommerne og børnene under kontrol, bliver festen såvel som de billeder jeg får taget, ofte markant bedre.

Gennem dagen har jeg mest fokus på parret og de nærmeste omkring dem. Spisende gæster fotograferes ikke, og jeg går ikke blandt de fleste borde for, at fotografere alle. Det er normalt, at gæster kan bede om at få taget billeder, som de ønsker jeg skal sende direkte til dem – gerne mod betaling – men det gør jeg ikke. Min opgave og højeste prioritet er, at forevige dagen for parret. Parret er kunden og det er deres ønsker jeg følger.
 
Mit endelige mål er, at man efterfølgende får en fornemmelse for hvordan dagen var samtidigt med, at billederne bliver flotte, personlige og unikke.

PAKKERNE INKLUDERER

Ikon, prøvefotografering

PRØVEFOTOGRAFERING

En kort foto-session, med henblik på at give jer øvelse og indblik i hvordan det foregår - prøvefotografering fører ofte til bedre billeder.

Ikon, billedbehandling

BEHANDLEDE BILLEDER

Alle billeder behandles, så de fremstår ensartede og professionelt. Billedbehandling er vigtig og billederne er ikke færdige uden.

Pakker & Priser

Pakke 1

kr 3.000
 • Brudens forberedelser
 • Brudeafhentning
 • Bryllupsbilleder af parret
 • Dækning af fest
 • 2 formøder
 • Prøvefotografering
 • Online-album
 • USB stick

Pakke 2

kr 8.000
 • Brudens forberedelser
 • Brudeafhentning
 • Bryllupsbilleder af parret
 • Dækning af fest
 • 2 formøder
 • Prøvefotografering
 • Online-album
 • USB stick

Pakke 3

kr 10.000
 • Brudens forberedelser
 • Brudeafhentning
 • Bryllupsbilleder af parret
 • Dækning af fest
 • 2 formøder
 • Prøvefotografering
 • Online-album
 • USB stick

Priserne forudsætter, at billeder må bruges*. Ved “brudens forberedelser” dækkes gommen også, såfremt det ønskes og er muligt.

TILVALG

USB stick m. æske: 350,-
S/h kopier, pakke 1: 1.000,-
Sort/hvid kopier, pakke 2 og 3: 4.000,-

TRANSPORT

København og Frederiksberg: inkluderet
Sjælland: 500,- Fyn: 1.000,- Jylland: 1.500,-

Bryllupsfotograf 1

FYSISKE BILLEDER

Få fysiske bryllupsbilleder i kvalitetsprodukter:

LAD OS SNAKKE SAMMEN

SEND EN BESKED – ELLER RING PÅ 23265058

Dine indtastede oplysninger indsamles til kundekartoteket, kun med henblik på korrespondance. Se mere under min Cookie- og Privatlivspolitik.

*Priserne forudsætter, at alle leverede billeder må bruges offentligt af fotografen på zafariqbal.dk, sociale medier, i trykt form, i konkurrencer mv. Det kan frabedes mod en merpris på 2.000,- som kompensation for tabt mulighed for promovering og markedsføring.