BRYLLUPSFOTOGRAF

Pakker & Priser

Pakke I

Vielse ◦ Bryllupsbilleder af parret

5.000,-

Begrænset udbud

Pakke II

Vielse ◦ Bryllupsbilleder af parret ◦ Reception

7.000,-

Begrænset udbud

Pakke III

Vielse ◦ Bryllupsbilleder af parret ◦ Reception ◦ Middag ◦ Brudevals

10.000,-

Pakke IV

Brudens forberedelser ◦ Vielse ◦ Bryllupsbilleder af parret ◦ Reception ◦ Middag ◦ Brudevals ◦ 1 time fest

12.000,-

Pakke V

Save the Date
 
Brudens forberedelser ◦ Vielse ◦ Bryllupsbilleder af parret ◦ Reception ◦ Middag ◦ Brudevals ◦ 1 time fest

Sort/hvid kopier

15.000,-

Alle pakker inkluderer

2 formøder
Prøvefotografering
Online-album i 2 år
Billeder i største størrelser
Alle billeder behandles
Fri download
Klar til print

Tilvalg

Fotoalbum

Håndlavet fotoalbum i 30x30cm

Fotobog

Fotobogen kan rumme mange billeder
Save the Date: 2.000,-

1 time foto-session
20 behandlede billeder

Pr. ekstra påbegyndt time: 1.500,-

Sort/hvid kopier
Pakke I & II: 1.000,-
Pakke III & IV: 2.000,-

5 år online-album: 500,-

USB stick: 350,-

Transport

København/Frederiksberg: inkluderet
Sjælland: 500,-
Fyn: 1.250,-
Jylland: Efter aftale

Tanja + Nicki
Læs mere
Du forstod at spørge ind til vores forventninger og ideer, men samtidig satte du også nogle tanker i gang omkring hvad resultat vi forventede.
Helle + Rune
Læs mere
Vores gæster elskede dig, og havde intet andet end rosende ord om dig, og lige nu anbefaler vi dig til alle der skal holde en stor fest.
Sandra + Anders
Læs mere
Der er virkelig en smuk æstetik i dine billeder. Og så har du formået at fange alle de vigtige øjeblikke som vi håbede på og meget mere til. Vi er simpelthen så imponerede og tilfredse.
Tidligere
Næste

Fotojournalistisk stil

Jeg har en fotojournalistisk tilgang, hvor jeg diskret følger og foreviger i løbet af dagen. Min holdning er, at det er ikke nok bare at tage billeder men at gøre det således, at billederne også fremstår fotografisk flotte og varierede, så de også behager øjet. Se også under “Inkluder bryllupsfotografen”.

Når jeg laver de pæne parbilleder, plejer jeg at hælde mod det naturlige. Jeg vejleder meget gerne og poserer ikke.

Diskret og aktiv

At jeg kan være diskret bunder i høj grad i personligheden men også fra mine erfaringer som bryllupsfotograf til anden etniske bryllupper, hvor der kan være flere hundrede eller sågar over 1000 gæster. Opstillede billeder er ofte normen blandt disse og jeg har længe øvet på at sende de rette kropssignaler for, at kunne være istand til fange det naturlige. At være diskret er blevet lettere jeg udnytter det til også at være aktiv, så jeg også kan ende ud med varierede og mere livagtige billeder.

Blitz/flash kan være distraherende og det er yderst sjældent, at jeg bruger det. Når det gøres, er det fordi forholdene har været utroligt ringe. Jeg plejer at bruge blitz fra brudevalsen af og til den tid forstyrrer det slet ikke.

God kemi

Vi holder 2 formøder inden brylluppet som gøres for, at vi kan lære hinanden bedre at kende og få snakket godt om ønskerne. Jeg vil rigtigt gerne have, at I kan føle jer helt trygge ved mig, så I kan nyde dagen når det gælder, mens jeg koncentrerer mig om mit. Når vi svinger godt sammen, vil jeg ikke længere være “ham den hyrede bryllupsfotograf”, og det vil Jeres gæster kunne fornemme. Kemien vil smitte af jeg vil ende ud med bedre billeder.

Inkluder bryllupsfotografen

Mange af de bryllupper som jeg er endt med de skønneste billeder fra, har ikke så underligt været bryllupper, hvor parret har haft overskud til at lytte – for hvem andre end bryllupsfotografen tænker egentlig i billeder? Flotte billeder, som jeg ser det, er et resultat af en større helhed og jeg deler gerne mine erfaringer og anbefalinger, hvis de ønskes.

Antallet af billeder

Det antal som står under hver pakke er den mængde billeder, I som minimum skal forvente at få. Det er ikke unormalt at jeg leverer flere, men lover det ikke fordi, det ikke er til at vide hvordan en dag bliver. Hvis jeg skulle love et større antal billeder ville det betyde, at jeg i løbet af en dækning skulle fokusere på kvantitet, som går ud over kvalitet.

Landsdækkende?

Jeg holder til i København og dækker bryllupper primært på Sjælland og Fyn. Jeg vil også gerne snakke med Jer om muligheder, hvis Jeres bryllup skal holdes i Jylland og I ønsker dækning gennem hele dagen.

Louise + Michael
Læs mere
Han er dygtig, professionel, tillidsvækkende og har skøn humor. Vi og vores gæster var imponerede over processen og ikke mindst resultatet.
Julie + Magnus
Læs mere
Zafar’s engagement på dagen og hans evne til at være på det rette sted på det rette tidspunkt var mildest talt imponerende.
Pernille + Bowan
Læs mere
Det er tydeligt, at du har stor erfaring, men du er også utrolig engageret. Du havde tænkt på ting, som vi aldrig havde tænkt på. Tak for det, Zafar.
Tidligere
Næste

Sådan er forløbet…

Udfyld kontaktformularen forneden, send en mail eller ring, med forespørgsel eller hvis I ønsker at booke. Hvis jeg er ledig, arrangerer vi et møde eller telefonisk samtale.

Det 1. formøde er det vigtigste og holdes kort efter henvendelsen. Det bruges til at forventningsafstemme og vurdere, om kemien passer. Mødet er som regel på 1-1½ time og er uforpligtende.

Under mødet gennemgår vi dagen og Jeres ønsker. Jeg plejer at stille spørgsmål som hvad gode billeder er for Jer, hvilke slags billeder I overordnet ønsker fra dagen og, om der er noget jeg bør være særligt opmærksom på.

Det vil være en fordel hvis I medbringer billeder, som ikke behøver være mine, som viser hvad I kan lide. Send meget gerne billederne inden, så jeg kan være bedre forberedt.

Jeg sender en faktura når I beslutter Jer for at booke. Betalingen vil sikre datoen. Vi laver desuden en skriftlig aftale.

 

Det er normalt, at småting ikke er helt på plads når den skriftlige aftale første gang laves. Det er fint og vi kan opdatere den skriftlige aftale senere. Det vigtigste i første omgang er, at vi får sat rammerne for omfanget af dækningen, pris og hvad hvad I får.

Jeg vil kontakte jer senest 1 måned inde brylluppet med henblik på, at aftale tid til næste formøde og prøvefotografering. I skal selv være mere end velkommen til at kontakte mig inden da, hvis der f.eks. ifm. planlægning måtte være noget, som I vil høre min mening om. Jeg vil meget gerne være behjælpelig og jeeg som fotograf ser eller bemærker måske noget, som man selv ikke har gjort.

Jeg anbefaler, at andet formøde og prøvefotografering afvikles indenfor 14 dage op til brylluppet. Prøvefotografering afvikles samme dag, lige efter mødet. Effekten fra prøvefotografering kan nå at forsvinde, hvis vi aftaler et for tidligt tidspunkt.

Under mødet opsummerer vi dagen og ønskerne, og får eventuelt de sidste småting på plads. Mødet plejer at være på 30-60 minutter.

 

Efter mødet afvikles ca. 40 min. prøvefotografering i nærområdet. I skal ikke være særligt forberedte mht. tøj eller sådan noget. Prøvefotograferingen handler ikke om at tage billeder men om, at I skal vænne Jer til kameraet og få en fornemmelse for hvordan I skal være  – som i bund og grund er, at være sig selv. Jeg vil efterfølgende sende en lille håndfuld billeder, så I bedre kan forholde Jer til hvordan I klarede Jer.

I kan læse mere om prøvefotografering på denne side.

Så er det omsider den store dag, hvor det er super vigtigt for mig, at I kan være i nuet og ikke skal bekymre jer om mig. Jeg vil være diskret og fange øjeblikke, detaljer og stemninger. I bør udvælge en person til starten af dagen, som kan være behjælpelig hvis der skulle opstå behov. Det kunne f.eks. være ved at udpege nære familiemedlemmer. Om aftenen er det toastmaster, som jeg allierer mig med.

Jeg anbefaler at der sættes 1½ time af til parfotografering på lokation, ekskl. den tid det tager at køre frem og tilbage. Afhængigt af forhold, kan det være en stor fordel at have en hjælper med.

Efter brylluppet er det om af sortere og behandle. Der er ikke så meget spændende eller informativt, at nævne om det. Sig endelig til, hvis I vil sende takkekort. Så vil jeg sørge for at gøre nogle billeder klar for Jer, indenfor kort tid efter brylluppet.

Leveringstiden afhænger af størrelsen af pakken og travlhed. Den rustikke stil er hurtigere at lave mens den naturlige stil tager væsentligt længere tid at lave. Jeg leverer oftest indenfor 4 uger.

Vi kan snakke om album efter efter I har fået billederne. Det gør også, at I bedre kan tage stilling til hvordan bryllupsalbummet skal blive.

I kan se mere om album på denne side.

Kontakt

Send en besked med din forespørgsel, og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt

Dine indtastede oplysninger indsamles til kundekartoteket, kun med henblik på korrespondance. Se mere under min Cookie- og Privatlivspolitik.

Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for tastefejl. Priser og ydelser kan ændres uden varsel