Arben & Arbenita

Først og fremmest, hvad angår selve billederne, synes vi at du har taget nogle rigtige flotte billeder i meget høj kvalitet.

Vi er efter festen blevet overrasket over hvordan du har formået at tage nogle så flotte billeder uden at vi selv har været opmærksomme på dette. Altså du har opfanget situationer/”momentet” som det blotte øje ikke altid iagttager. Dette har du formået at gøre, uden at vi eller gæsterne har tillagt dig større betydning eller opmærksomhed. Du har altså ikke været synlig eller på nogen som helst måde et irritationsmoment, da du har taget billeder “fra krogene” og ikke været i centrum, medmindre der har været tale om gruppebilleder.

Du er til at tale med, fleksibel, og jeg er sikker på at du kan begå dig i stort set alle slags sammenkomster og kulturer.

Din service er også i top, da du lytter meget til kundens ønsker, og tager afsæt i dette hvilket er meget positvt. Der er nemlig altid tale om forskellige forventninger og ønsker. Det var især godt med samtalen før festen. Vi er også rigtig glade for billederne er på hjemmesiden, så man altid nemt kan få adgang til dem. OG som en ekstra service, så forsender du både i farve og sort/hvid.

Nogle af gæsterne syntes du var lidt for lang tid om at tage gruppebillederne, og de blev lidt utålmodige.

Ellers har vi kun positive ord overfor dig, og vi er glade for vi fik en så dygtig fotograf med en rigtig god stil, og vil helt sikkert kontakte dig som den første, næste gang der er brug for en fotograf i vores familie eller vennekreds.

Mvh,
Arben og Arbenita