Mariyam & Mohammed

Hej Zafar,

Vi ved slet ikke hvor vi skal starte. Det har været en vanvittig fed oplevelse hele vejen igennem, fra start og ved du hvad, det er slet ikke engang slut og det slutter nok aldrig, vi bliver nemlig aldrig trætte af at se på vores …. det ikke engang nok at kalde dem billeder, det er jo som at være der igen og igen og igen.

Jeg husker tydeligt dagen hvor vi mødtes første gang og skulle drøfte hvordan tingene skulle foregå, jeg var helt klar allerede efter få minutter, jeg var klar til at komme ud og skyde de billeder af, jeg var klar til at fortælle alt og alle at de her billeder bliver intet mindre end fantastiske. Jeg kunne tydeligt høre, at du vidste hvad der var det bedste af det bedste, og at ‘godt’ bare ikke var godt nok, det skulle absolut være det bedste! Jeg var vild med den måde du fremlagde tingene på og jeg begyndte at blive så opslugt af det her møde at jeg begyndte med ping pong og det hele blev bare mere og mere spændene.

Alt foregik så professionelt og jeg havde tillid til dig fra start, da jeg kunne se og høre at du havde styr på det! Ikke nok med at vi er vilde med billederne selv, så får vi hele tiden at vide fra folk at det er de bedste billeder de nogensinde har set. Det betyder virkelig meget for os at hver gang vi viser billederne frem at vi får at vide, ‘fed fest’ ‘woow flotte billeder’ ‘oh det er som at være der igen’.

Du har formået at fange øjeblikke som ikke engang jeg selv kunne havde bedt dig om at fange for mig med min bevidsthed. Så selvom vi var ubevidst om hvornår og hvordan du tager billedet på selve tidspunkterne, så er det jo blevet langt over vores forventninger, det er intet mindre end et mesterværk i højeste klasse!

Du elsker tydeligvis det du laver og du levere ikke blot billeder som tidligere nævnt, men du levere den virkelige fest, du genopliver hele dagen og de virkelige følelser fra gommen, bruden, gæsterne, ja selv kagens følelser dukkede op og det er som om at der er musik i gang imens vi ser billederne, så levende er billederne!!

Jeg synes det er så god stil af dig at mødes med os et par dage efter for at tage billeder af vores ringe sammen, da jeg havde glemt min ring på selve bryllups dagen, det er så fedt at du ville bruge tid på det sammen med os, og vi hyggede os endda gevaldigt, selvom vi bare lige “hurtigt” skulle tage et par billeder af ringene. Åååh og hvilket resultat det så fik, ja man siger jo billeder siger mere end tusind ord, men du kan få dem til at sige mere end en milliard ord!?

Vi vil til enhver tid anbefale dig til andre lige meget hvad de skal have taget billeder til!

Det her er seriøst en af de bedste, hvis ikke den bedste investering, vi har lavet til vores bryllup, du holder nemlig vores store dag i live FOR EVIGT!

De venligste og kærligste hilsner,
?Mohammed & Mariyam?
22.05.2016