Pernille & Bowan

Kære Zafar

Vi er superglade for, at have brugt dig, som vores fotograf til vores bryllup den 30. april/16. Vi vil til hver en tid anbefale dig til andre, der skal bruge en god og dygtig fotograf. Vi bookede dig næsten et år inden, hvor vi mødtes på en cafe og delte vores tanker med dig. Du var god til, at komme med input og ideer, hvilket var rigtig rart. Derefter fik vi taget prøve-fotoshoot, hvor målet var at prøve, hvordan du arbejder, og vi følte os hurtigt tilpas og afslappet bag din linse. Vi endte også med at købe en stak billeder efterfølgende, selvom det bare var et par ‘hurtige’ billeder☺️

Vi mødtes igen, da vi kom tæt på brylluppet. Her fik vi planlagt det sidste, og du kom igen med input. Det er tydeligt, at du har stor erfaring, men du er også utrolig engageret. Du havde tænkt på ting, som vi aldrig havde tænkt på. Tak for det, Zafar.

Til sidst, men ikke mindst, var du helt fantastisk til brylluppet. Du var med hele dagen, og du har fået taget billeder af alle de vigtige øjeblikke. Du var virkelig nem, rar og afslappet, at være sammen med – hvilket jo er vigtigt på en dag som den, hvor alting går meget hurtigt. Flere af vores gæster, har omtalt dig, som en “meget effektiv fotograf”, og det er vi meget enige i?

Vi har fået billederne og vi elsker dem! Vi har allerede set dem flere gange!? Vi genlever brylluppet, når vi ser billederne – dejligt!! Vi ønskede, at der ville være mange stemningsbilleder, og det er der i den grad☺ Tusind, tusind TAK, Zafar.

De varmeste anbefalinger herfra
Bowan og Pernille