Anbefalinger

Elaine + martin
Elaine + MartinBryllup
Læs mere
Kære Zafar

Det er med stor tak for samarbejdet og for det flotte resultat af dit arbejde i forbindelse med vores bryllup, at vi skriver denne positive tilbagemelding til dig, for vi er så utrolig glade for, at vi valgte dig som vores bryllupsfotograf.

Hvordan fandt vi dig? Vi gennemgik de fleste bryllupsfotografers hjemmesider (som dækker København) og kiggede selvfølgelig også på prisen – men især kvaliteten i billederne. Den varme og nærhed, som du frembringer i dine billeder, var det, vi var på udkig efter.

Vores indledende samarbejde indebar prøvefotografering, drøftelse af foto i kirken ved vielsen og køreplanen for efterfølgende foto af hele bryllupsselskabet, selve fotosessionen i Haveselskabets Have, brudeparrets ankomst til stedet, hvor festen skulle holdes og fastholdelse af stemning og de skønne øjeblikke. Venner foreslog, at vi valgte den udvidede pakke, hvor du følger os fra vielsen i kirken til bryllupsfesten - helt frem til omkring midnat, så vi fik brudevals og skæringen af bryllupskagen med.

Vi er glade for, at vi valgte denne pakke, da den på bedste vis har fastholdt vores bryllup og bryllupsfesten – det har været alle pengene værd.

Før-mødet med dig og prøvefotograferingen var guld værd for os: Vi fik testet og opbygget kemien og samarbejdet foran kameraet. Guld værd – da det sparede os tid på bryllupsdagen – vi var allerede indkørt som team – og vi kendte dine instrukser og idéer.

Du fik på fineste vis – på bryllupsdagen - overtalt vores præst til alligevel give lov til at du måtte tage nogle fotos i kirken. Ydmyghed og professionalisme præger dig. Du tænker frem og har en drejebog/plan for dit arbejde. Du kan din foto-teori til fingerspidserne, og vi følte os trygge.

Vi tænker tilbage på vores bryllup med en stor følelse af glæde for alt gik op i en højere enhed: vejret, kirken, blomsterne, gæsterne, maden, vinene, logistikken, tidsplanen, betjeningen, brudevals fælles skæring af bryllupskagen, og ikke mindst dine fotos, som favner det hele: du færdedes på diskret vis mellem alle i de mange timer og havde nærvær og fokus på alle, og alle kunne slappe af, og vores gæster roste dig for din professionalisme. Vi har hele vejen igennem følt, at du gerne ville gå den ekstra mil for at få det bedste resultat. Du fangede stemningen på dagen med alle vores gæster og alle de vigtige øjeblikke.

Du har lavet et flot fotoalbum, som har fastholdt vores bryllup som historie – som vi nu kan dele med vores forældre, som hver har fået deres kopi – priceless!

Vores råd til dem, der søger en fotograf til deres bryllup, er: kemi og kvalitet – for en fotograf er ikke bare en fotograf. Og en god fotograf lægger mange timer i deres arbejde – både før, under og efter brylluppet - og det har du gjort for os. Vi er så glade for at have valgt dig, og at vi nu har flotte fotos af vores bryllup. Det er så vigtigt at have gode fotos fra dagen, da dagen går utroligt stærkt, og det er svært at fastholde alle øjeblikke uden hjælp af fotos.

De venligste hilsener,
Elaine og Martin
Neelam + aniq
Neelam + AniqBryllup
Læs mere
Kære Zafar.

Tusind tak for de fantastiske billeder du tog til vores bryllup. Vi har ikke fortrudt et sekund, at vi valgte dig som fotograf på vores store dag. Du har formået at fange alle de dejlige øjeblikke i løbet af vores dag og vi er utroligt glade for resultatet. Din gennemførlighed og sans for smukke detaljer gør dig til en enestående fotograf. Du levede helt op til vores forventninger og rygtet om at du er en af de dygtigste fotografer. Endnu engang tusind tak for at forevige vores dag.

Kærlig Hilsen Hr. & Fru Farooqi
Dejana + tomas
Dejana + TomasBryllup
Læs mere
Kære Zafar!

Efter at have set dit engagement på selve dagen, havde vi høje forventninger til kvaliteten af resultatet. Men jeg må tilstå, at de billeder vi har modtaget fra dig, overgår vores forventninger. Vi og vores gæster er dybt imponerede over kvaliteten af dit arbejde. At kigge billederne igennem er som at genopleve brylluppet igen. Du har virkelig formået at få alle detaljerne med på en meget smuk måde. Vi vil endnu engang takke dig for dit flotte arbejde og vi vil til hver en tid anbefale dig til alle der vil have en professionel fotograf, der kan sit kram. For det kan du. Alle vores gæster har rost dig for dit engagement og meget behagelige personlighed. Vi nød at have dig med til vores fest.

Dbh. Tomas og Dejana Winther
Beate + anders
Beate + AndersBryllup
Læs mere
Kjær Zafar

Tusen takk for den flotte jobben du gjorde på bryllupsdagen vår. Bildene er helt FANTASTISKE, og du har fanget alle de øjeblikk vi håpet, og fler! Vi er så glade for at netop *du* var vår fotograf, og bildene er de perfekte minnene fra den stor dagen. Tusen takk!

Vennlig hilsen
Beate & Anders
Muhammad + sadia
Muhammad + SadiaBryllup
Læs mere
Lige fra det første møde gav Zafar os en god følelse i maven og en professionalisme som vi savnede hos andre. Hvis noget skulle gøres på en bestemt måde, var der altid en god grund til det og det var gennemtænkt ned til mindste detalje. De to dage vi bookede ham, var han sød og hjælpsom igennem hele dagen. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre fotograf til vores bryllup. En stor tak herfra til Zafar.

Muhammad og Sadia
Sandra + anders
Sandra + AndersBryllup
Læs mere
Kære Zafar

Tusind tak for billederne. Vi brugte hele aftenen i går på at se dem igennem. Vi er helt vildt imponerede over hvor gode de er. De er langt over hvad vi forventede der var muligt. Du har simpelthen fået så mange gode billeder frem og vi værdsætter hvert et billede og er virkelig glade for vi fik “den store pakke”. Vi er især imponerede over parbillederne, hvor vi synes de er meget naturlige og smukke. Men også festbillederne er helt vildt gode og du har fanget nogle fantastisk sjove øjeblikke på dansegulvet. Vi grinede og sagde hele tiden “ej dét der er viiildt godt” hele powershowet igennem.

Der er virkelig en smuk æstetik i dine billeder. Og så har du formået at fange alle de vigtige øjeblikke som vi håbede på og meget mere til. Vi er simpelthen så imponerede og tilfredse – og indpakningen de kom i var så flot, vi følte næsten du havde fået den lavet/designet specielt til os – men sådan har vores generelle indtryk været. Vi har følt os set og hørt og vi har følt at du gik enormt meget op i at sætte dig ind i vores behov og ønsker, næsten som om vi var de eneste kunder du havde – selvfølgelig og heldigvis er vi ikke det, men det er virkelig flot du formår at være så meget tilstede på trods af at du har nok at se til her i bryllupssæsonen.

Vi har været enormt glade for at have dig som fotograf, flere af vores gæster har kommenteret dit store engagement på dagen, og vi vil til enhver tid anbefale dig som fotograf.

Mange venlige hilsener
Anders og Sandra
Gülüzar + sinan
Gülüzar + SinanBryllup
Læs mere
Zafar, du er uden tvivl en af de få fotografer der virkelig gør sit arbejde professionelt fra start til slut. Alt lige fra kommunikationen, møderne omkring de små detaljer og til den store dag var alt værd! Vi blev virkelig overrasket og stolte over din præstation.

Du er en fotograf der ligger liv i sit arbejde. Du er humoristisk, entusiastisk og meget åben omkring mulighederne. Tusind tak for et godt stykke arbejde, og vi vil til enhver tid arbejde med dig igen.

5 stjerner herfra, og du ønskes al det bedste i fremtiden.

– Gülüzar og Sinan
Pernille reuter
Pernille ReuterKonfirmation
Læs mere
Zafar fotograferede til vores datters konfirmationsfest. Han forberedte sig godt. Vi havde en lang samtale først om vores forventninger – og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.

Zafar var der fra vi begyndte til vi sluttede efter midnat. Han faldt fuldstændig ind I selskabet, og ingen lagde mærke til, at der var en fotograf – altså ingen opstillede billeder, præcis som vi ønskede det. Samtidig var han sød smilende og imødekommende.

Vi har fået omkring 300 billeder. og de er helt fantastiske. Han har fanget stemningen og gæsterne, og små detaljer, som man ellers glemmer. Det er et virkelig godt arbejde. Derfor vil vi ubetinget ringe til Zafar næste gang vi skal bruge en fotograf.
Maisam + ahmad
Maisam + AhmadBryllup
Læs mere
Spontane billeder der strålede af glæde!

Vores bryllupsdag var ikke den bedste dag i vores liv, fordi den gik efter planen. Det var den bedste dag i vores liv, fordi vi fik hinanden, fordi vores kærlighed blev fejret af familie og venner vi holder af og som holder af os.

Dagen var fyldt med kærlighed, glæde og smil, og akkurat det, var gengivet i alle vores billeder! At kigge billederne igennem, var som at opleve glæden, festen og kærligheden på ny.

Til arabiske bryllupper, plejer man også at filme brylluppet, det havde vi valgt fra. For et splitsekund, var jeg bange for det var en dårlig beslutning, men efter jeg så Zafars billeder af vores bryllup, forsvandt den tvivl, for Zafar fangede hele stemningen på billederne!

Kære Zafar, du har min varmeste anbefalinger, for i en periode og på en dag, hvor helst intet må gå galt men meget gjorde for os, var det så rart at du var så professionel både op til dagen og på dagen. Tak for godt samarbejde, en god oplevelse og de smukkeste billeder, så vi altid kan genopleve vores dag!

De bedste hilsner
Maisam og Ahmad
Asifa + nafees
Asifa + NafeesBryllup
Læs mere
Oplevelsen med Zafar Iqbal har været unik og overgik alle forventninger 😊 !

Forud for bryllupsdagene havde vi god kemi med Zafar og fik stor gavn af hans erfaring og fif til den store dag. Ved brylluppet var Zafar ikke bare fotograf, men var med til at få alt til at spille så vi kunne læne os tilbage og nyde det. Vores gæster har efterfølgende rost ham til skyerne for hans engagement og ikke mindst resultatet! At se billederne igennem er en oplevelse hver gang og bringer os tilbage til den største dag i vores liv 🤗🤗🤗 Vi kunne ikke være mere tilfredse og anbefaler ham selvfølgelig til enhver lejlighed.

– Asifa og Nafees
Helle + rune
Helle + RuneBryllup
Læs mere
Kære Zafar

Du skal have tusind tusind tak for dit arbejde ved vores bryllup!

Fra første møde var du imødekommende, sjov og professionel, og hjalp os med at sætte ord på, hvad det var vi ønskede til vores bryllup. Og resultatet er perfekt! Du har givet os nogle fantastisk smukke billeder, som vi kan nyde resten af livet. Efter vores 2 møder med dig før brylluppet, var vi helt trygge ved dig, og det ser vi også i billederne. Vores gæster elskede dig, og havde intet andet end rosende ord om dig, og lige nu anbefaler vi dig til alle der skal holde en stor fest.

Du har bare gået det ekstra lille skridt der gjorde alt perfekt – Fra første møde til den overvældende og overraskende smukke levering har vi ikke været andet end 100% trygge og tilfredse med dig. Tusind tak! Du var den bedste investering vi lavede til vores bryllup.

De kærligste hilsner Rune og Helle
Tikhamporn + brian
Tikhamporn + BrianBryllup
Læs mere
Hej Zafar,

Vi er meget tilfredse og har haft en god fornemmelse i maven igennem hele processen – fra vi første gang besøgte din hjemmeside og så de fantastiske billeder der, til forberedelserne og prøvefotograferingen, på selve dagen og endeligt frem til dagen hvor vi modtog billederne.

Super professionelt arbejde fra start til slut.

De bedste hilsner fra Tikhamporn og Brian
Betül + kadir
Betül + KadirBryllup
Læs mere
Hej Zafar,

Tak for en kæmpe indsats både til henna festen og brylluppet. Du har gjort et fantastisk stykke arbejde. Vi er virkelig glade for resultatet. Du er vild dygtig og fortjener derfor en masse ros. Vi vil til enhver tid anbefale dig til andre. du fanger virkelig de gode øjeblikke og stemningen! Man kan ikke lade være med at smile mens man ser billederne 😀 Endnu engang tusind tak Zafar! du er den bedste 🙂 🙂

Vh,
Betül & Kadir
Tanja + nicki
Tanja + NickiBryllup
Læs mere
Hej Zafar,

Vi er meget glade for billederne vi har modtaget, de er rigtig fine. Forløbet med dig har været simpelt og ligetil. Vi var allerede ved første møde, meget glade for den rolige måde du var på. Du forstod at spørge ind til vores forventninger og ideer, men samtidig satte du også nogle tanker i gang omkring hvad resultat vi forventede.

Alting fungerede legende let, der var styr på dokumentation lynhurtig og du rykkede os selv for de sidste detaljer på en fin måde.

På dagen klappede det hele bare i forhold til fotografering, at din telefon stod af er jo hændeligt uheld og det løste vi hurtigt. Du var meget resultat orienteret på par fotograferingen hvilket os har givet pote nu billederne er kommet.

Gæsterne har kun rost dig for din være måde omkring selskabet, men os bidt mærke i din sans for detaljer. Vi har allerede anbefalet dig til flere.

Igen mange tak.

Mvh
Tanja & Nicki
Louise + michael
Louise + MichaelBryllup
Læs mere
Et års bryllupsdag i dag og de bedste tanker sender vi til Zafar, for Zafar er fantastisk! En af de bedste investeringer til vores bryllup. Han formåede at fange alle de rigtige øjeblikke, stemningen og var alle vegne – uden nogen lagde mærke til ham.

Han er dygtig, professionel, tillidsvækkende og har skøn humor. Vi og vores gæster var imponerede over processen og ikke mindst resultatet.

Vi vil til hver en tid anbefale Zafar til alle, som står og skal bruge en dygtig fotograf!

– Louise og Michael
Mariyam + mohammed
Mariyam + MohammedBryllup
Læs mere
Hej Zafar,

Vi ved slet ikke hvor vi skal starte. Det har været en vanvittig fed oplevelse hele vejen igennem, fra start og ved du hvad, det er slet ikke engang slut og det slutter nok aldrig, vi bliver nemlig aldrig trætte af at se på vores …. det ikke engang nok at kalde dem billeder, det er jo som at være der igen og igen og igen.

Jeg husker tydeligt dagen hvor vi mødtes første gang og skulle drøfte hvordan tingene skulle foregå, jeg var helt klar allerede efter få minutter, jeg var klar til at komme ud og skyde de billeder af, jeg var klar til at fortælle alt og alle at de her billeder bliver intet mindre end fantastiske. Jeg kunne tydeligt høre, at du vidste hvad der var det bedste af det bedste, og at ‘godt’ bare ikke var godt nok, det skulle absolut være det bedste! Jeg var vild med den måde du fremlagde tingene på og jeg begyndte at blive så opslugt af det her møde at jeg begyndte med ping pong og det hele blev bare mere og mere spændene.

Alt foregik så professionelt og jeg havde tillid til dig fra start, da jeg kunne se og høre at du havde styr på det! Ikke nok med at vi er vilde med billederne selv, så får vi hele tiden at vide fra folk at det er de bedste billeder de nogensinde har set. Det betyder virkelig meget for os at hver gang vi viser billederne frem at vi får at vide, ‘fed fest’ ‘woow flotte billeder’ ‘oh det er som at være der igen’.

Du har formået at fange øjeblikke som ikke engang jeg selv kunne havde bedt dig om at fange for mig med min bevidsthed. Så selvom vi var ubevidst om hvornår og hvordan du tager billedet på selve tidspunkterne, så er det jo blevet langt over vores forventninger, det er intet mindre end et mesterværk i højeste klasse!

Du elsker tydeligvis det du laver og du levere ikke blot billeder som tidligere nævnt, men du levere den virkelige fest, du genopliver hele dagen og de virkelige følelser fra gommen, bruden, gæsterne, ja selv kagens følelser dukkede op og det er som om at der er musik i gang imens vi ser billederne, så levende er billederne!!

Jeg synes det er så god stil af dig at mødes med os et par dage efter for at tage billeder af vores ringe sammen, da jeg havde glemt min ring på selve bryllups dagen, det er så fedt at du ville bruge tid på det sammen med os, og vi hyggede os endda gevaldigt, selvom vi bare lige “hurtigt” skulle tage et par billeder af ringene. Åååh og hvilket resultat det så fik, ja man siger jo billeder siger mere end tusind ord, men du kan få dem til at sige mere end en milliard ord!?

Vi vil til enhver tid anbefale dig til andre lige meget hvad de skal have taget billeder til!

Det her er seriøst en af de bedste, hvis ikke den bedste investering, vi har lavet til vores bryllup, du holder nemlig vores store dag i live FOR EVIGT!

De venligste og kærligste hilsner,
Mohammed & Mariyam
22.05.2016
Pernille + bowan
Pernille + BowanBryllup
Læs mere
Kære Zafar

Vi er superglade for, at have brugt dig, som vores fotograf til vores bryllup den 30. april/16. Vi vil til hver en tid anbefale dig til andre, der skal bruge en god og dygtig fotograf. Vi bookede dig næsten et år inden, hvor vi mødtes på en cafe og delte vores tanker med dig. Du var god til, at komme med input og ideer, hvilket var rigtig rart. Derefter fik vi taget prøve-fotoshoot, hvor målet var at prøve, hvordan du arbejder, og vi følte os hurtigt tilpas og afslappet bag din linse. Vi endte også med at købe en stak billeder efterfølgende, selvom det bare var et par ‘hurtige’ billeder☺️

Vi mødtes igen, da vi kom tæt på brylluppet. Her fik vi planlagt det sidste, og du kom igen med input. Det er tydeligt, at du har stor erfaring, men du er også utrolig engageret. Du havde tænkt på ting, som vi aldrig havde tænkt på. Tak for det, Zafar.

Til sidst, men ikke mindst, var du helt fantastisk til brylluppet. Du var med hele dagen, og du har fået taget billeder af alle de vigtige øjeblikke. Du var virkelig nem, rar og afslappet, at være sammen med – hvilket jo er vigtigt på en dag som den, hvor alting går meget hurtigt. Flere af vores gæster, har omtalt dig, som en “meget effektiv fotograf”, og det er vi meget enige i?

Vi har fået billederne og vi elsker dem! Vi har allerede set dem flere gange!? Vi genlever brylluppet, når vi ser billederne – dejligt!! Vi ønskede, at der ville være mange stemningsbilleder, og det er der i den grad☺ Tusind, tusind TAK, Zafar.

De varmeste anbefalinger herfra
Bowan og Pernille
Pelin + yunus
Pelin + YunusBryllup
Læs mere
Kære Zafar.

Bedste fotograf oplevelse, ever! Tak for de fantastiske billeder du kunne tage af os trods det dårlige vejr – med masser af regn. Vi havde ikke et sekund været i tvivl om at det var dig der skulle fotografere os til vores store dag. Du er en fantastisk fotograf, som formår at få det smukkeste frem i sine modeller.

Zafar, du får de varmeste anbefalinger herfra – tak for en god dag og nogle fantastiske billeder.

Kærlig hilsen,
Pelin & Yunus.
Ayse + ali
Ayse + AliBryllup
Læs mere
Hej Zafar,

Vi tog kontakt til dig med henblik på at tage billeder til vores bryllup, uden noget andet kendskab til dig eller din hjemmeside foruden de få billeder vi havde set på Facebook. Efter et langt møde var vi slet ikke i tvivl om, at du var den helt rigtige fotograf for os. Du var både venlig, kreativ og engageret 🙂 vi er dybt taknemmelige for den indsats du har ydet og alle de produkter vi har fået leveret. Vi er så så så glade for hvert øjeblik du har fanget ❤ Og bestemt sikre på, at det ikke bliver sidste gang vi ses! Du anbefales stærkt! Tusind tak for alt!

Med venlig hilsen
Ali & Ayse
Tugce + ömer
Tugce + ÖmerBryllup
Læs mere
Hej Zafar,

Du skal have tusind tak for din indsats til mit bryllup, selvom jeg fik ringet og fik at vide du var optaget. Jeg takker min lillebror Hasan Sarac for at hyre dig som bryllupsfotografen. Det var den bedste overraskelse. Tusind tak for du gjorde min dag uforglemmelig, du er den bedste! Jeg kan ikke sætte ord på hvor glad jeg blev for du kom og selvom det var en stresset dag, kunne du tage alt med et smil. Min familie og jeg har været super glade for din indsats og det er ikke sidst gang du er vores fotograf. Jeg vil helt klart anbefale alle til at hyre dig til specielle begivenheder.

Kærlig hilsen, Tugce Sarac Karaca
Kübra + onur
Kübra + OnurBryllup
Læs mere
Hej Zafar!

Jeg vil først og fremmest sige, vi er yderst TILFREDSE med vores billeder, og alle som har set dem har kun givet dig komplimenter! ? Tusind tusind tak, for nogle fantastiske stunder fra vores vigtigste dage, og sidst men ikke mindst selvfølgelig for den tålmodighed du har haft!

Du en rigtig smilende og imødekommende person, hvilket motiverer een ekstremt til at være på samme måde! ? Du får det bedste ud af det bedste, det skal du fandeme have ros for!

Vi har været så taknemlige og glade for at have valgt dig, det har nok været det bedste valg vi har taget under vores stresset forløb! ?

Mvh, Onur og Kübra Aktas
Michella
MichellaPortrætter
Læs mere
Zafar har taget de smukkeste portrætbilleder af mig, og jeg vil til hver en tid give ham mine varmeste anbefalinger. Der har været en fantastisk kontakt igennem hele processen. Både inden, under og efter fotosessionen. Jeg har hele tiden følt mig grundigt vejledt, og fotosessionen var en utrolig sjov oplevelse! Der var en dejlig stemning, og man er ikke i tvivl om, at man er trygge i hænder.

Jeg havde meget svært ved at vælge mellem billederne, da der var så mange gode. Efterbehandlingen er rigtig flot og meget naturlig. Mine billeder blev lige i øjet og præcis, som jeg havde ønsket mig!
Julie + magnus
Julie + MagnusBryllup
Læs mere
At vælge Zafar som fotograf til vores bryllup, var en af de bedste beslutninger vi tog!

Vi Fandt Zafar udelukkende via hans hjemmeside og valgte at tage kontakt med ham, fordi vi synes godt om hans billeder. Efter et par møder inden brylluppet var alt aftalt og vi var glade og forventningsfulde ved tanken om, at han skulle være vores fotograf.

Vi må sige at alle vores forventninger blev indfriet!

Zafar’s engagement på dagen og hans evne til at være på det rette sted på det rette tidspunkt var mildest talt imponerende. Vi fik alle de billeder vi havde kunne håbe på og fra vores gæster fik vi kun positive tilbagemeldinger – de var lige så imponerede, som vi var!

Vi kan derfor kun på det varmeste anbefale Zafar!
Anna + kenn
Anna + KennBryllup
Læs mere
Kære Zafar,
Mange tak for billederne. Dem er vi meget tilfredse med og glade for. Også tak for oplevelsen på dagen. Trods vores utålmodighed og ønske om at komme tilbage til festen i en fart, har du formået at få taget rigtig mange gode billeder, hvor omgivelser og lys er imponerende på billederne. Vi vil til hver en tid anbefale dig – både for dit produkt og for din måde at være på. Men du skulle måske overveje at tage en højere pris for dit arbejde – det kan du sagtens være bekendt.

De bedste hilsner fra Anna og Kenn.
Esra + ugur
Esra + UgurBryllup
Læs mere
Kære Zafar,
Vi ved simpelthen ikke hvor vi skal starte fra! Vi har først nu fået tid til at gennemse alle billeder i alle detaljer, så vi undskylder for den sene tilbagemelding. Nå det så er sagt, vil vi takke dig for den store indsats du har gjort fra dag et af. Vi må tilstå at, vi ikke helt var sikker på om vi havde taget det bedste valg, da vi havde haft en skuffende oplevelse med vores forrige fotograf til forlovelsesfesten. Men du fik virkelig vores tillid og gjorde dit arbejde enestående. Du forstod hvad vi ønskede som kunde, og samtidig satte dit eget præg som fuldendte alle vores ønsker. I hvert billede er der et anderledes humør og stemning, så godt!

Derudover skal det lige noteres, at du arbejder helt vildt hurtigt. Det ses især der hvor vi havde danset “pigerne mod drengene”, hvor du har fanget øjeblikke både fra drengenes side og pigernes side. Step by step, som bare er super fedt!

Efter et super bryllup er det så dejligt at se tilbage til den aften, på super gode billeder. Tusinde tak for alt og især dit gode humør 🙂

Og velkommen til vores familie også, da vi fremover kun kender til dig som “familiens fotograf” :)))) Og, nu ikke glemme os. Du er velkommen til en kop kaffe så vi evt. også kunne sludre 🙂

De bedste og kærligste hilsner herfra.
Esra & Ugur Danismaz.
Samavia ahmad
Samavia AhmadPortrætter
Læs mere
Zafar Iqbal er en af de fotografer som er meget detaljeorienteret og perfektionist på en rigtig behagelig og samarbejdsvillig måde. Han lægger god til forberedelse og er åben for nye alternative ideer. Han er god til planlægning og overholde aftaler. Når han fotograferer er han meget god til at give instrukser og er meget tålmodig hvis der kommer småting i vejen, han tænker ikke kun på resultatet men også processen, gennem linsen ser han ikke dig som et objekt men som et smukt begavet menneske. Man er meget rolig og tryg i hans nærvær da han er meget professionel i sit arbejde med en kombination af god humor og seriøsitet giver han en den bedste photoshoot oplevelse.

Mvh,
Samavia Ahmad
Sanna + sol
Sanna + SolBryllup
Læs mere
Zafar was our wedding photographer in September this year, he produced the most incredible photos and just helped to complete the most amazing day of our lives. Before the ceremony, he took us to a beautiful park in Copenhagen, where we had our own private photo shoot. The setting was so perfect and he did a fantastic job of instructing us to pose for the ideal photo, displaying all sorts of lighting techniques and had such attention to detail. He was patient and didn’t stop smiling, and showed so much enthusiasm throughout the whole day, especially with lots of our families all wanting in on the photos. We both felt he wanted to be there to create out perfect photo album for our special day, and that’s what he did. We’d both highly recommend him.

Sanna & Sol
Meryem + muhammed
Meryem + MuhammedForlovelse
Læs mere
Vi siger tusinde tusinde TUSINDE tak for billeder, hold op hvor er de bare flotte!! Vi har kigget dem igennem flere gange og vi bliver slet ikke trætte af dem. Endnu engang tak for de flotte billeder, vi er super glade for dem og endnu gladere for at have valgt dig!!

Vh Meryem Kayhan
Fatih + canan
Fatih + CananForlovelse
Læs mere
Hej Zafar,

Jeg vil gerne fortælle dig hvor taknemlig jeg er for at du gjorde mit frieri i lufthavnen perfekt! Det en dag hverken Canan eller jeg nogensinde vil glemme og du formåede at fange de smukke øjeblikke af det så vi nu har noget at kigge tilbage på. Tak for nogle utrolige flotte billeder Zafar 🙂

Hilsen Canan og Fatih 🙂
Bettina stuhr lindskow
Bettina Stuhr LindskowPortrætter
Læs mere
Står du og mangler et par portrætbilleder af dig selv? Så vil jeg helt klart anbefale dig at få dem taget af Zafar Iqbal. Han er virkelig dygtig og behagelig at arbejde med. Zafar er god til at guide dig i, hvordan du kan stå på billederne, og har du selv et par foreslag til poseringer, udtryk eller lys, så er han også åben overfor at prøve dine ideer af. Stemningen til fotograferingen var meget venskabelig og hyggelig og du kan slappe fuldstændig af i Zafars selskab.

– Bettina Stuhr Lindskow
Alexander + malene
Alexander + MaleneBryllup
Læs mere
Zafar var den bedste bryllupsfotograf vi kunne have ønsket os.

Lige fra første kontakt var han super hurtig til at svare på mails, og arrangerede to møder hvor vi tog os god tid til at lære hinanden at kende, så vi var helt trygge på dagen. På vores bryllupsdag mærkede vi næsten ikke at han var der, men nød dagen i fulde drag. Til location-fotograferingen var Zafar super god til at guide os, og vi havde det sjovt imens.

Da vi fik billederne var vi lykkelige – billederne tog os med tilbage til vores bryllupsdag, og vi var overrasket over hvor mange billeder der var og hvor flotte de var, samt at det hele var lykkedes uden at vi næsten havde lagt mærke til at Zafar var der.

Bedste beslutning at købe heldagsfotografering, og vil klart anbefale Zafar til alle andre brudepar.

Kh Malene & Alexander
Margrethe
MargretheBørne & Familieportrætter
Læs mere
eg havde helt klart en forventning om at Zafar ville fange bedre billeder af mine børn end jeg selv kunne; men han har fanget deres sjæl på den smukkeste realistiske måde, så det er deres personlighed og afslappede holdning der stråler ud i de billeder vi har valgt. Han tog sig tid til at de slappede af og var sig selv, og var tålmodigheden selv.

Vi er meget glade for billederne, og selvom det er første er det absolut ikke sidste gang vi skal have taget familiebilleder af Zafar.

Zafar er en energisk og professionel fotograf som tålmodigt og jovialt venter på de bedste billeder.

Mvh
Margrethe
Michelle
MichelleBørne & Familieportrætter
Læs mere
Vi var rigtig glade for, at komme hos dig. Vi var meget spændte, for vi havde ikke været til fotograf før, og vidste ikke hvad vi kunne forvente. Og hvis jeg skal være helt ærlig, så troede vi heller ikke, at billederne kunne blive SÅ meget bedre, end dem vi selv kunne tage.

Men det kunne de. Vi var meget overrasket over, at du kunne få så gode og skarpe billeder der viser, at du kan fange dét sekund der er værd at fange. Vi synes, at billederne er meget forskellige, og det er en kæmpe styrke, for det viser vores datter i flere situationer og flere sider af hende. Vi er meget tilfredse med resultatet. Det eneste problem vi havde var, at vi havde svært ved at udvælge de endelige billeder, fordi der var så mange forskellige og gode 🙂

Med venlig hilsen,
Michelle
Fatos + murat
Fatos + MuratBryllup
Læs mere
Zafar har varit väldigt engagerad sedan första minuten. Han har skapat tid och verkligen gjort sitt yttersta för att allting ska bli så bra som möjligt. Vilket det fina resultatet också visar. Vi är glada att vi valde Zafar och tackar ännu en gång för alla de fantastiska, oförglömliga bilderna.

Fatos & Murat
Morten henkcel
Morten HenkcelFamiliearrangement
Læs mere
Zafar var hurtig til at få aftalen i hus og fulgte op med flere samtaler op til selve eventen – så vi fik aftalt det præcise forløb. Zafar havde forberedt sig grundigt på mulighederne på lokationen og vi fik taget nogle rigtig flotte billeder af vores store gruppe. Før, under og efter middagen gik Zafar diskret rundt og tog det ene gode billede efter det andet. Alle billeder blev samlet på smukt og funktionelt web site med alle relevante funktioner. Først og fremmest er vi rigtig glade for billederne og så har samarbejdet været helt perfekt. Zafar får mine bedste anbefalinger.

Mvh
Morten
Line + jakob
Line + JakobBryllup
Læs mere
TUSIND TAK for det fantastiske stykke arbejde du har lavet med bryllupsbillederne. En ting er selve bryllupsdagen, hvor du har fået fanget de mest utrolige små, søde og unikke detaljer – det er virkelig kompetent arbejde. Noget andet er den efterbehandling, som du må have brugt utallige dage/aftener på til intet mindre end 500 billeder! Vi ved slet ikke hvordan vi skal takke dig. Vi er ufatteligt glade for dine billeder, som ud over at være et dejligt minde fra dagen, også er et rigtig flot og kunstnerisk arbejde.

Igen, kæmpe stort tak for alle de fantastiske billeder. Det er en uvurderlig gave du har givet os, som vi har glæde af resten af vores liv. Vi værdsætter det, og din gennemført professionelle og flotte indsats utroligt meget.

Mange hilsener
Line og Jakob
Kim + air
Kim + AirBryllup
Læs mere
Tusind tak for billederne.

De er super gode, vi er meget imponeret over kvaliteten. Samtidig var det en stor fornøjelse at arbejde sammen med dig. Vi følte fra starten at du var meget seriøs omkring opgaven og kun havde det ene mål at lave nogle rigtigt gode billeder til os uanset hvor lang tid det så ville tage. Samtidig var det meget afslappende og behageligt at være sammen med dig.

Stor hilsen,
Air og Kim
Cecilie rigmor
Cecilie RigmorKonfirmation
Læs mere
Super service og kvalitet i topklasse

Jeg kan stærkt anbefale Zafar som en meget dygtig og kompetent fotograf. Min datter Rigmor på 15 år fik taget nogle fantastiske modelbilleder i studie og vi hyrede ham efterfølgende, til at tage billeder til hendes konfirmation. Zafar er en meget omhyggelig og omgængelig ung mand. Hans underfundige humor skaber god stemning og han har et godt øje for helheden i et motiv. Udvælgelse, efterbehandling af billeder og digital levering var i top kvalitet.

Mvh Stine Dahlfelt
Meilan + renke
Meilan + RenkeBryllup
Læs mere
Zafar has proven him to be a great photographer at our wedding day, not only the picture he has taken are invaluable for us, but also the wonderful experience of having him as the wedding photographer for a whole day company.

We are extremely happy with the photos Zafar has taken – about 70% are candid pictures and 30% are posed pictures, both are very satisfactory. We received the photos a while after the wedding day, but it’s definitely worth waiting for! We especially like the retouch Zafar has given to the pictures – they’ve added a lot of dimensions to the original pictures and made some of them more lively. This also goes for the lightning and coloring he utilized for the pictures. We simply keep receiving the compliments from our friends and families about the pictures!

Besides producing outstanding pictures, Zafar also provides very tailored services for his customers. We got in touch with Zafar prior to the wedding and he has made us a shooting plan that is tailored with our wedding day, which has proven to be very appreciative for us the wedding couple and our guests. Zafar worked extremely hard at the wedding day that almost everyone was amazed by his diligence afterwards. He is a smooth communicator towards all kinds of guests while possessing an incredibly serviced-mind.

Last but not least, we liked the online gallery Zafar provided, this has made sharing photo much easier.

Best Regards,
Renke & Meilan
Ane + michael
Ane + MichaelBryllup
Læs mere
Vi havde søgt længe efter den bedst egnede fotograf til vores bryllup, men dit portfolio gjorde valget nemt for os. Vi havde derfor høje forventninger til resultatet, og disse blev indfriet til fulde. Vi kunne nyde hele dagen igen igennem din linse og både billederne før, under og efter vielsen samt fra festen imponerede os, for lyssætningerne var selvsagt meget forskellige. Du blendede i til festen og fangede os og gæsterne på det rette ben uden at forstyrre samværet. Især skabte du en virkelig god stemning omkring bryllupsfotograferingen og dit engagement var enormt. Vi vil til enhver tid varmt anbefale dig – tak for et virkelig flot stykke arbejde!

Mvh,
Ane og Michael
Fransisco + sandra
Fransisco + SandraBryllup
Læs mere
Zafar was the photographer at our wedding. First we sent an email and Zafar contacted us quickly. We had a cup of coffee and discussed the day, what package we wanted and which kind of pictures. We felt at ease with him right away. On the wedding day Zafar was great at taking pictures without us feeling “attacked by a paparazzo”. His cheerfulness was great, especially when we had to take group pictures, it was contagious. We were also glad he had a plan B for the photo shoot, because it started to rain. At the photo shoot we felt comfortable as he guided us through it. It’s not something we do every day! Thank you for your professionalism and cheerfulness Zafar!

Francisco & Sandra
Arben + arbenita
Arben + ArbenitaForlovelse
Læs mere
Først og fremmest, hvad angår selve billederne, synes vi at du har taget nogle rigtige flotte billeder i meget høj kvalitet.

Vi er efter festen blevet overrasket over hvordan du har formået at tage nogle så flotte billeder uden at vi selv har været opmærksomme på dette. Altså du har opfanget situationer/”momentet” som det blotte øje ikke altid iagttager. Dette har du formået at gøre, uden at vi eller gæsterne har tillagt dig større betydning eller opmærksomhed. Du har altså ikke været synlig eller på nogen som helst måde et irritationsmoment, da du har taget billeder “fra krogene” og ikke været i centrum, medmindre der har været tale om gruppebilleder.

Du er til at tale med, fleksibel, og jeg er sikker på at du kan begå dig i stort set alle slags sammenkomster og kulturer.

Din service er også i top, da du lytter meget til kundens ønsker, og tager afsæt i dette hvilket er meget positvt. Der er nemlig altid tale om forskellige forventninger og ønsker. Det var især godt med samtalen før festen. Vi er også rigtig glade for billederne er på hjemmesiden, så man altid nemt kan få adgang til dem. OG som en ekstra service, så forsender du både i farve og sort/hvid.

Nogle af gæsterne syntes du var lidt for lang tid om at tage gruppebillederne, og de blev lidt utålmodige.

Ellers har vi kun positive ord overfor dig, og vi er glade for vi fik en så dygtig fotograf med en rigtig god stil, og vil helt sikkert kontakte dig som den første, næste gang der er brug for en fotograf i vores familie eller vennekreds.

Mvh,
Arben og Arbenita
Shamaila + andreas
Shamaila + AndreasBryllup
Læs mere
Zafar made a really good job. He was never seen, but captured all the precious moments of our wedding. He made people laugh, found awesome angles and brought out the best in all. Our pictures are wonderful, and everytime we look at them we remember the feeling, and enjoy the colours from our amazing wedding. Zafar was patient and thorough.

/Andreas and Shamaila
Valentine + erol
Valentine + ErolBryllup
Læs mere
Det har været en stor fornøjelse at arbejde med fotograf Zafar Iqbal i forbindelse med vores bryllupsarrangement. Han er professionel til fingerspidserne og man føler sig rolig og tryg foran hans linse. Han har en fantastisk evne til at være alle steder, uden at man lægger mærke til hans tilstedeværelse. Han får taget nogle fantastiske billeder, som virkelig fanger stemningen. Endvidere er han enorm kreativ i sine forslag til gode billeder, og yderst hjælpsom i den efterfølgende billedbehandling. Billederne blev trods billedbehandling meget naturlige, dog forbedrede i farve og kontrast.

Vi giver Zafar vores varmeste anbefaling.

Erol & Valentine
Sidse + peter
Sidse + PeterBryllup
Læs mere
Vi valgte Zafar efter at have kigget igennem en del forskellige fotografer. Zafar har en flot og professionel portfolio men det er det mindste af det hele. Fra første mail korrespondance var det klart, at Zafar er en fotograf der sætter stor ære i at lave de bedste og flotteste billeder på vores store dag. Han insisterede på at holde et personligt møde med os for at finde ud af hvad det er vi sætter pris på.

Vi havde booket Zafar til en hel dag. Han mødte op før tid og fortsatte meget længere end hvad han blev betalt for. Vi bemærkede ikke Zafar under festen men han var altid lige ved siden af os hvis vi havde behov for det .. helt som det skulle være.

Vi har været yderst tilfredse med de leverede billeder der er af meget høj kvalitet og hele processen har været professionel fra start til slut.

Sidse & Peter