Prøvefotografering

Ofte er der ikke tilstrækkeligt med tid til parfotografering på den store dag, og foruden tankerne som kan flyve i 117 forskellige retninger, er der typisk også nervøsitet og behov for tilvænning ifm. bryllupsfotografering som parret skal have på plads, før de gode naturlige bryllupsbilleder kan komme i kassen.

Pr'vefotografering BK

Af denne grund inkluderer alle mine bryllupspakker en 30-45 minutters session med prøvefotografering. Formålet er ikke at lave flotte parbilleder men, at parret kan få en fornemmelse for hvordan jeg arbejder, hvad de skal være opmærksomme på og få noget coaching, så parret under dagen kan være den tand bedre forberedte og afslappede. Fra min side som bryllupsfotograf er der også meget at hente – jeg lærer deres kemi at kende og hvordan jeg kan arbejde med denne. Hvis der er noget parret ikke er særligt gode til, kan jeg også være opmærksom på, om noget helt skal undgås eller om der skal ydes ekstra eller ifm. noget bestemt.

Personlighed og specielt naturlig udstråling er det som ideelt skal udstråles gennem mine billeder og netop disse ting er ikke noget man bare lige hiver frem. Prøvefotografering har vist igen og igen at den virker og kan passende kombineres med formødet, kort forinden brylluppet.

– Fotograf Zafar Iqbal

Prøve-fotografering

Save